18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τον Snoop Dogg (video)

Το πολυαναμενόμενο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τους Snoop Dogg και Kaan μόλις κυκλοφόρησε.

Μόλις μια εβδομάδα πέρασε από την ανακοίνωση-βόμβα ότι η Ελένη Φουρέιρα θα συνεργαστεί με τον γνωστό hip hop καλλιτέχνη Snoop Dogg σε τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα και το «Sirens» όπως είναι ο τίτλος του κομματιού είναι κιόλας έτοιμο.

Μετά την πρώτη γεύση που πήραμε μέσα στην εβδομάδα με το teaser βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τώρα μπορούμε να απολαύσουμε ολόκληρο το τραγούδι στο παρακάτω βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι το κομμάτι που είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι ήδη διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα.

Το music video του «Sirens» γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των γνωστών στην Ελλάδα PickCodes. Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani, Chris Brown.

ΠΗΓΗ: reader

Περισσότερα Άρθρα

Από σήμερα, τα self tests σε μία σειρά δραστηριοτήτων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα

Από σήμερα, τα self tests σε μία σειρά δραστηριοτήτων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα Από σήμερα, 19 Απριλίου 2021, επεκτείνεται η χρήση των self tests σε μία σειρά δραστηριοτήτων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Αναλυτικότερα, ο «οδικός χάρτης» για τα υποχρεωτικά self tests εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, αρχής γενομένης από σήμερα, περιγράφεται στην […]

Νέος υποψήφιος με την “Πρωτοβουλία” ο Νίκος Μποζιονέλος

Μαζί μας και ο Νίκος Μποζιονέλος του Παναγιώτη και της Ειρήνης. Είναι δημοσιογράφος από το 1999! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος, και νοιάζεται όσο λίγοι για την πόλη μας. Αποφάσισε να είναι υποψήφιος μαζί μας, προσφέροντας και τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αγώνα της παράταξής μας. Πιστεύει ότι η πόλη μας αξίζει καλύτερα […]