15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Ρετσινά: Υποψήφια στον ΣΕΓΑΣ

Το άνοιγμα στην κοινωνία και η ενασχόληση νέων προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην μετεξέλιξη του ΣΕΓΑΣ σε έναν σύγχρονο αθλητικό οργανισμό, είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνει η 19η υποψηφιότητα της «Αναγέννησης» για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου.

Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Ρετσινά, επιχειρηματία στο χώρο της υγείας και υπεύθυνη οργανωτικού της Κίνησης για την «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού, η οποία αποτελεί την 5η εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου που κατεβαίνει με την «Αναγέννησης» για το ΔΣ της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας της Κωνσταντίνας Ρετσινά:

«Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΣΕΓΑΣ, διεξάγονται σε µία περίοδο αναγκαίας και απολύτως απαραίτητης μεταρρύθμισης στον αθλητισμό, για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των σωματείων και την κατοχύρωση της θέσης που αρμόζει στη χώρα μας στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

Στηρίζοντας όλα τα παραπάνω ,καταθέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των εκπροσώπων των σωματείων για μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και συστρατεύομαι με την «Αναγέννηση» στο πλευρό της Ολυμπιονίκη Τασούλας Κελεσίδου.

Το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω ώστε να επικοινωνήσουμε στα σωματεία τους στόχους και το όραμά μας για την αναγέννηση και αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού.
Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου μας είναι η μέγιστη συναίνεση και συνεργασία με όλα τα μέλη του ΔΣ που θα προκύψουν από τις εκλογές, θέτοντας ταυτόχρονα το αίτημα ανανέωσης των προσώπων στη διοίκηση της ομοσπονδίας αλλά και της διεκδίκησης μεγαλύτερης στήριξης του στίβου από την πολιτεία.

Ως πρώην αθλήτρια, ως υπεύθυνη της Δράσης και του τμήματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων: «Πολιτισμός και Αθλητισμός σε πρώτο πλάνο», ως πρόεδρος της «Εταιρείας Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αργολίδας», ως μητέρα αθλητών, θέτω σαν βασικό στόχο την καλλιέργεια και ανύψωση του αθλητισμού, τους ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους άθλησης, τον εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση και την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Έχω κάνει σπουδές στους κλάδους της Πληροφορικής, Marketing, Management και Δημοσίων Σχέσεων. Έχω διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος σωματείων των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου και στην Ομοσπονδία του ίδιου κλάδου. Διετέλεσα επίσης πρόεδρος και αντιπρόεδρος στο Ταμείο Ασφάλισης Εφάπαξ των εργαζομένων στο φάρμακο.

Με αυτές τις εμπειρίες και τις γνώσεις, θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια Αναγέννησης του Κλασικού Αθλητισμού και γι αυτό το λόγο θέτω την υποψηφιότητά μου στη κρίση των σωματείων.»

Κωνσταντίνα Ρετσινά

Περισσότερα Άρθρα

«Ασημένια» και με ατομικό ρεκόρ η Παπαχρήστου στο άλμα εις μήκος στη Γλασκώβη

Κάνοντας ατομικό ρεκόρ από την πρώτη της προσπάθεια, η Βούλα Παπαχρήστου «άγγιξε» ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, αλλά η Ισπανίδα Πελετιέρο «απογειώθηκε» στη συνέχεια και με ρεκόρ αγώνων άφησε δεύτερη την Ελληνίδα αθλήτρια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Η Παπαχρήστου έκανε 14.50 μέτρα στο πρώτο και καλύτερο άλμα της, αλλά έπρεπε να ξεπεράσει ξανά […]

Ανακοίνωση ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ για τον αγώνα με την Τροιζήνα

  Το Δ.Σ. του EPMH KIBEPIOY αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής που ανταποκρίθηκε στο εγχείρημα της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα με τον Τροιζηνιακό, το οποίο είχε τεράστια απήχηση και μεγάλη θεαματικότητα. Eυχαριστούμε τον Πρόεδρο της EΠΣA Βασίλη Σιδέρη για τις άμεσες ενέργειες σχετικά με την έγκριση της αναμετάδοσης του […]