19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κωστούρος: Ο λόγος που αναβλήθηκε η ονοματοδοσία ανώνυμης οδού σε Ευαγγελίας Δειλάκη

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της ονοματοδοσίας της ανωνύμου οδού η οποία διατρέχει την Ακροναυπλία σε οδό Ευαγγελίας Δειλάκη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είχε διαφορετική άποψη και πρόταση σχετικά με το δρόμο που πρέπει να ονομασθεί.

Άποψή μας ήταν η εξής: Ως δημοτική αρχή συμφωνούσαμε με την ονοματοδοσία όπως είχε έρθει στην εισήγηση. 

Είπαμε όμως ότι δεν αξίζει και δεν πρέπει η ονοματοδοσία αυτή να αποφασισθεί με κατά πλειοψηφία απόφαση αλλά με ομοφωνία και γι αυτό στο επόμενο τοπικό συμβούλιο να παριστάμεθα για να συζητήσουμε σχετικά με σκοπό μια ομόφωνη απόφαση.

Αυτό συμφωνήθηκε το οποίο και πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Τα σχετικά με την αναβολή του θέματος δημοσιεύματα έρχονται να προστεθούν σε δεκάδες άλλα τέτοιου τύπου παραπλανητικά κείμενα γεμάτα ανακρίβειες και μισές ή καθόλου αλήθειες κάποιων παθιασμένων λαικιστών οι οποίοι σπεύδουν να κατηγορήσουν παραπλανώντας και παραπληροφορώντας συνεχώς. Και καταλογίζουν ευθύνες αυτοί που όπου πλησιάζουν σε ΕΥΘΥΝΗ παραιτούνται και τρέχουν στο σπίτι τους.

Ως εδώ όμως…»

Δημήτρης Κωστούρος

Δημαρχος Ναυπλιέων

 

Περισσότερα Άρθρα

Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Σωματείο θεARTε: «Δίκη του Μπακλαβά»

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΛΑΒΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 20:00 ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7€ Το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Σωματείο θεARTε παρουσιάζει για πρώτη φορά την δικαστική κωμωδία του Βασίλη-Δημοσθένη Μπουζαλά και σας προσκαλεί να γίνετε ένορκοι στην πιο ανατρεπτική και συνάμα κωμική δίκη που έχετε παρακολουθήσει, στη «Δίκη του Μπακλαβά». Ο γνωστός επιχειρηματίας, Μάρκος Μπακλαβάς, κατηγορείται […]