20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κύμα αγάπης και προσφοράς για τον Λάμπρο Γεωργακόπουλο

Ήταν εντυπωσιακή και πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο προσκλητήριο για αίμα της οικογένειας του νεαρού ηλεκτρολόγου Λάμπρου Γεωργακόπουλου που το Σάββατο το απόγευμα είχε σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του στο Ναύπλιο.

Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας έσπευσαν να δώσουν αίμα, η προσφορά μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που πλέον δεν συντρέχουν λόγοι για την συνέχιση της. Όλο αυτό είχε το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς όπως ενημέρωσε η οικογένεια του Λάμπρου η υγεία του έχει θετική εξέλιξη.

Οι συγγενείς του δεν κρύβουν την συγκίνηση τους για αυτό το “κίνημα αγάπης” και απευθύνουν ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Φυσικό αέριο και έργα της Αργολίδας στη συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον βουλευτή Γ. Ανδριανό

Το θέμα του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και θέματα της Αργολίδας, απασχόλησαν την συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 19 Αυγούστου, στην Τρίπολη, με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό. Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, ενημέρωσε τον βουλευτή για τις κινήσεις της Περιφέρειας όσον αφορά το θέμα του φυσικού αερίου με στόχο αφ’ […]

Στο Δρέπανο το Camping Αναιρέσεις

To θερινό «ραντεβού» του Camping Αναιρέσεις επιστρέφει για 13η χρονιά έτοιμο να φιλοξενήσει μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες και εργαζομένους/ες που αναζητούν μια εναλλακτική, οικονομική και ποιοτική απόδραση από την κούραση και τα άγχη της πόλης.   Στον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του Δρεπάνου Αργολίδας, μόλις 10 km από το Ναύπλιο, φτιάχνουμε μια ζωντανή και δραστήρια κοινότητα που […]