15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Αργολίδας αύριο με τέσσερα παιχνίδια

Η πρωτοπόρος στο τοπικό πρωτάθλημα Κορωνίς Κοιλάδας υποδέχεται το Ναύπλιο 2017 στο σημαντικότερο αγώνα της β’ φάσης του Κυπέλλου Αργολίδας που διεξάγεται αύριο.

Ο Παναργειακός που επικράτησε στον προηγούμενο γύρο της Ένωσης Ερμιονίδας στα πέναλτι, παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Παναριτίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

 Β’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
(2η φάση)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές
27. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Π2) Κιβερίου Τετάρτη 22/01/20 14:30 Καπετάνιος Εμ. Π., Αργυρόπουλος Α., Τσατσούλη Β.
28. ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ (Π3) Αγίας Τριάδας Τετάρτη 22/01/20 14:30 Νώτης Χ., Παρασκευόπουλος Γ., Ρούσσης Σ.
29. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Π4) Παναριτίου Τετάρτη 22/01/20 14:30 Κόλλιας Γ., Αργύρης Ι., Δαγρέ Μ.
30. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Π1) Κοιλάδας Τετάρτη 22/01/20 16:00 Δρούζας Χ., Καπετάνιος Αθ. Π., Κατσώνας Χ.
(Παρατηρητής Δ: Νενεκούμης Χαρίλαος)

Περισσότερα Άρθρα

Έλενα Πανοβράκου: Για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη

Η 6η Απριλίου έχει καθιερωθεί με ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 23 Αυγούστου 2013, ως η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη. Στόχος αυτής της ξεχωριστής ημέρας είναι να τονιστεί η σημασία του αθλητισμού στην επικράτηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης στον κόσμο και στην καταπολέμηση των διακρίσεων κάθε […]

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Αντιδημάρχου Δημήτρη Μακαρούνη για την Βαλεντίνα Δρακοπούλου

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα παιδείας και αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει θερμά την Τριπολίτισσα ρίπτρια, Βαλεντίνα Δρακοπούλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στο αγώνισμα της Σφυροβολίας, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 που διεξήχθη στην Σεβάστεια της Τουρκίας. Η επιτυχία αυτή της Βαλεντίνας, έρχεται να διατηρήσει «ζωντανή» και «αναλλοίωτη» την παράδοση του Αρκαδικού […]