15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Λαμπαδηφορία με μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

Το μήνυμα εορτασμού της Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, δεν είναι μόνο να αναγνωρίσει τους σιωπηλούς και αφανείς ήρωες που σώζουν ζωές προσφέροντας το αίμα τους, αλλά επίσης να ενθαρρύνει όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες.

Επιπλέον, η μέρα αυτή έχει ως στόχο να εξαλείψει την προκατάληψη, το φόβο και την άγνοια γύρω από την αιμοδοσία.

Μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους θα διανύσουν μια μικρή απόσταση το βράδυ της Κυριακής για να μεταδοθεί το μήνυμα και οι αξίες της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η όλη διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ και αποτελεί μια ιδέα και μια ενθάρρυνση του Νικόλαου Σιαχάμη τον οποίο και ευχαριστούμε.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, και το Βόρειο Αιγαίο. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και το βράδυ σύμφωνα με το meteo.gr. Η θερμοκρασία στη […]

Νίκος Παναγιωτόπουλος Έβρος: Ο συναγερμός δεν λήγει – Θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί και να απαντούμε»

  Νίκος Παναγιωτόπουλος Έβρος: O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε χτες στο Ραδιοφωνικό σταθμό «Πρώτο Θέμα 104,6 FM» μίλησε για την τουρκική προκλητικότητα στον Έβρο και στα περιστατικά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Νίκος Παναγιωτόπουλος Έβρος: «Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν. Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι τα έχουμε συνηθίσει και […]