17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση: Βρίσκονται σε πανικό στην Περιφέρεια.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ:

Ξεπέρασε κάθε όριο η Περιφερειακή  Αρχή Πελοποννήσου.

 

Δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές συνεχίζει να φέρνει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου θέματα για πάσαν νόσο και ψήφο.

Από εκκλησίες και μοναστήρια μέχρι εκδηλώσεις για ζαρζαβατικά, και ορισμούς δικηγόρων για δίκες που θα γίνουν το Νοέμβρη.

Χωρίς να έχει γίνει ενημέρωση ούτε της Οικονομικής Επιτροπής, ούτε του Περιφερειακού Συμβουλίου, φέρνουν στην Οικονομική Επιτροπή την έναρξη του διαγωνισμού για την μαρίνα Ναυπλίου με ΣΔΙΤ. Με πλήρη μυστικότητα, όπως έκαναν με τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια το 2011, πάνε να φυτέψουν ένα έκτρωμα στο λιμάνι του Ναυπλίου, που θα πληρώσει ο λαός με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Καλούμε κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο, που σέβεται τον εαυτό του, να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του τέτοιες αθλιότητες.

Είναι γελασμένος ο κ. Τατούλης και η κα Νικολάκου αν νομίζουν ότι θα διασωθούν με αυτές τις αθλιότητες. Η εποχή των Μαυρογιαλούρων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Έχουν ευθύνες η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κκ Νίκας, Μπουντρούκας και Δέδες που στελέχη αυτών των κομμάτων αβαντάρουν τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, και συμμετέχουν σε τέτοιες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η απουσία του κ. Τατούλη από τα debate που προγραμματίζονται ή γίνονται δείχνει τον πανικό που βρίσκονται. Κρύβονται στο γυάλινο πύργο τους, απομονωμένοι γιατί είναι σίγουροι ότι θα πάθουν ότι έπαθε η κα Νικολάκου στη συζήτηση για τις αισχρές διεκδικήσεις των μεγαλοεργολάβων κατασκευαστών.

Είναι αμείλικτα κι αδιάσειστα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν το βίο και την πολιτεία τους.

 

Θα είναι ενισχυμένο το ΚΚΕ παντού και στους Δήμους και στη Περιφέρεια και στην Ευρωβουλή.

Θα το πιούν το πικρό ποτήριο στη κάλπη στις 26 Μάη.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Παιδικές Χαρές: Στους Δήμους πέταξε το ΥΠΕΣ το “μπαλάκι”της επαναλειτουργίας τους

Στη διακριτική ευχέρεια κάθε Δήμου εναπόκειται η επαναλειτουργία των παιδικών χαρών, σύμφωνα με Εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών την 3η Ιουνίου. Με αυτήν επισημαίνει σε όλους τους Δήμους της Χώρας τα κάτωθι: Στο πνεύμα των διατάξεων της από 1.5.2020 ΠΝΠ, η οποία κυρώθηκε με το αρ.2 του ν.4690/2020, […]

Γιάννης Μανιάτης: “Για την προστασία των αγροτών από διακοπές ρεύματος” (video)

Στη Βουλή αγωνίστηκα για να μην κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα στους 12.000 αγρότες των ΤΟΕΒ Αργολίδας. Χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα των ΤΟΕΒ Ιρίων – Δρεπάνου – Ασίνης. Νομοθέτησα το 2014, την κατά 40% μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά, για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Με 100% δημόσια επιδότηση, όπως το διασφαλίσαμε το 2014. Αντί […]