20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

 Λευκή Νύχτα στο Άργος

 Λευκή Νύχτα στο Άργος διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους με συνδιοργανωτές τον Δήμο Άργους Μυκηνών και το Επιμελητήριο Αργολίδας την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Η πόλη του Άργους φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον κόσμο που θα ψωνίσει στα καταστήματά της κερδίζοντας από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς.

Με πολλές εκδηλώσεις και χάπενινγκς στους δρόμους για τους μικρούς φίλους της πόλης με ατελείωτη μουσική από djs και με μία μεγάλη μουσική συναυλία με τους CADJO DILO που θα γίνει στην πλατεία Αγίου Πέτρου στις 22:30.

Γιατί … ψωνίζουμε διασκεδάζοντας και κερδίζουμε ψωνίζοντας!!!!

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Παύλου : Απάντηση σε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου

Το τελευταίο διάστημα τα δελτία τύπου και οι ανακοινώσεις έχουν την τιμητική τους. Ίσως η περίοδος της καραντίνας γέννησε νέους συγγραφείς!! Βλέποντάς τα στο διαδίκτυο, τα διαβάζω. Το τελευταίο που είδα σήμερα είναι από τη Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου, το οποίο έχει αναφορές για τη Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου και γι’ αυτό το λόγο μπαίνω στη διαδικασία να […]

Σύλληψη για κλοπή

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει προχθές (25.5.2019), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 37χρονου ημεδαπού, για κλοπή.