18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λυγκεύς Λυρκείας: Παρελθόν ο Κατσαούνης

Στις 24 Ιουλίου ο Λυγκεύς Λυρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Σταύρου Κατσαούνη. Σήμερα, τρεις μήνες σχεδόν μετά γνωστοποίησε την αποχώρηση του:

«Ο Σταύρος Κατσαούνης αποτελεί παρελθόν από την ομάδας μας. Τον ευχαριστούμε για την βοήθειά του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια», έλεγε η σχετική ανακοίνωση.

Γεννημένος το 1984 έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Μύλων (ξεκίνησε), Παναργειακό, Ένωση Μιδέας, Παναυπλιακό, Ένωση Λέρνας και πέρσι στο Τροιζηνιακό ενώ οι περισσότερες συμμετοχές του είναι σε εθνικές κατηγορίες (Δ &Γ Εθνική ). Έχει κατακτήσει 4 Πρωταθλήματα Αργολίδας, 1 πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής, 1 κύπελλο Αργολίδας, 1 κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ταυτόγρονα η ομάδα της Λυρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Ραφαήλ Καραντζούλη που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Καρυάς.

Περισσότερα Άρθρα

Γκάλης σε Μαρτσιουλιόνις: «Ντροπή του – Είκοσι φορές να παίζαμε, πάλι θα τους κερδίζαμε»

Οι απίστευτα αβάσιμες καταγγελίες του Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, βρήκαν απάντηση από τους μύθους του ελληνικού μπάσκετ. Εδώ και λίγες ημέρες οι παίκτες της Σοβιετικής Ένωσης που αγωνίστηκαν στον τελικό του Ευρωμπάσκετ του 1987 στην Αθήνα θυμήθηκαν πως κάποιοι πήγαν να τους… δωροδοκήσουν, προκαλώντας σάλο, ωστόσο οι απαντήσεις από το Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την […]

Μπάσκετ: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Κωφών Γυναικών

Είναι η κορυφαία ομάδα στην κατηγορία της και το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Η Εθνική ομάδα μετά το Eurobasket το 2016 στη Θεσσαλονίκη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2017 ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πολωνία. Η Ελλάδα νίκησε τις Λιθουανές με 51-42 έχοντας τον έλεγχο […]