20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Λύγισε ο αδερφός της 20χρονης: Έδωσαν στη Νεκταρία να οδηγήσει μια «βόμβα» (video)

Μια κινητή «βόμβα» φαίνεται πως οδηγούσε το νεαρό κορίτσι το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Ναύπλιο.

Η οικογένεια της σοκαρισμένη μίλησε στο STAR και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Η Νεκταρία είχε στα χέρια της ένα αυτοκίνητο «σκοτώστρα». Πειραγμένο. Άπειρη να το χειριστεί. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης, όπως υποστηρίζει η οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη κοπέλα βρήκε φρικτό θάνατο χθες το πρωί, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανετράπη, στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού. Η άτυχη οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους. Λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο της 20χρονης σοκάρουν:

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-04-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και πρόσκαιρα στην Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 […]

Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του εγκεφάλου σας / Εκδήλωση – ομιλία για τη νευροανάδραση από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του εγκεφάλου τους θα έχουν οι κάτοικοι της Τρίπολης αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι οποίοι καλούνται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και έχει τίτλο: “MIND FITNESS – Γνωρίστε τη Νευροανάδραση”. Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με ομιλητή τον Κλινικό Αναλυτή Χαρτογράφησης […]