17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Μάχη”των εργαζόμενων της καθαριότητας στο Ναύπλιο για τα απορρίμματα που ξέβρασε ο νοτιάς στην Καραθώνα

“Ο νοτιάς στην Καραθώνα «ξέβρασε» ότι εμείς οι πολίτες κατά τη διάρκεια της χρονιάς φροντίζουμε να πετάμε στα ρέματα και στους αιγιαλούς.

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας όμως δεν είναι ούτε «ενεργοί πολίτες» του facebook ούτε «μαχόμενοι δημότες» των social media. Είναι αυτοί οι οποίοι περίμεναν τα απορρίμματα που τα κύματα έφεραν να τα υποδεχτούν με τα χέρια τους και με τα μηχανήματα του Δήμου. Για να ξανακάνουν την παραλία έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο.

Για σένα που η ενασχόληση σου με τα κοινά το μόνο που περιλαμβάνει είναι φωτογραφίες από καδάκια με απορρίμματά για τις αντιπολιτευτικές σου κορώνες η παρότρυνση είναι: «σκύψε και μάζεψέ το» βοήθησε και συ το δήμο μας να μείνει καθαρός.

Οι «ενεργοί» πολίτες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το facebook και έγιναν «ενεργούμενοι»….”

Κάθε Μέρα Δήμος Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη – 14 Ιουνίου 2021

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες που διαθέσαν λίγο χρόνο για να δώσουν αίμα ακόμα και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να δώσουν. Αίμα που μπορεί να σώσει μια ζωή ενός συνανθρώπου μας. Η συμμετοχή σας μας βοηθάει και μας δίνει δύναμη για […]

Το πεσκέσι του Μ.Κεφαλογιάννη στον Α.Λυκομήτρο

Μια τυπική συνάντηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Αλέκο Λυκομήτρο τελικά εξελίχτηκε πολύ διαφορετικά. Εκτός του πολιτικού κομματιού της συζήτησης βρέθηκαν με έναν πολύ σημαντικό κοινό γνωστό ,κάτι που έκανε τον Κεφαλογιάννη να ζητήσει  το τηλέφωνο του Αλέκου για να του στείλει πεσκέσι από την Κρήτη, τι ακριβώς δεν […]