19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από ασανσέρ στο Παγκράτι

Μάχη να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα που καταπλακώθηκε από ασανσέρ σε πολυκατοικία στο Παγκράτι δίνουν οι γιατροί όπως μεταδίδει σε σχετικό της ρεπορτάζ η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την Πυροσβεστικής ο άτυχος άνδρας  που εγκλωβίστηκε σήμερα το πρωί σε φρεάτιο ασανσέρ, σε κτίριο επί της οδού Λαέρτου, στο Παγκράτι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο.

Ο 30χρονος άνδρας καταπλακώθηκε από το ασανσέρ ενώ ήταν στο ισόγειο και έκανε εργασίες. Η καμπίνα έπεσε πάνω από τον 5ο όροφο όπου βρισκόταν.

Περισσότερα Άρθρα

Πάγωσε την Αργολίδα στο πέρασμά της…

Η “Μήδεια” πάγωσε στο πέρασμά της την Αργολίδα Μεγάλες αναμένονται να είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο σημερινός ισχυρός παγετός που έπληξε την Αργολίδα, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας “Μήδεια”. Με την θερμοκρασία να κατρακυλάει στους -5 βαθμούς τα πάντα πάγωσαν στον Αργολικό κάμπο. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου […]

Με «αντάρτικο» στο κλείσιμο των ναών τις γιορτές απειλούν πολλοί ιεράρχες

Έντονες ζυμώσεις διενεργούνται τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Εκκλησία και το Μαξίμου προκειμένου να βρεθεί μια μέση οδός όσον αφορά στη λειτουργία των ναών τις ημέρες των Χριστουγέννων. Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν οι εκκλησίες μόνον ανήμερα τα Χριστούγεννα και ανήμερα των Φώτων με τη παρουσία μόλις εννέα ατόμων (σ.σ. και είκοσι πέντε […]