18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μέχρι τις 12 Ιουνίου η προθεσμία για τις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών λήγει στις 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 15.00.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr.

Η προκήρυξη σε μορφή pdf

Περισσότερα Άρθρα

Αυξήθηκε η τιμή στα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 8 προς Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 θα τεθούν σε ισχύ οι νέες τιμές διοδίων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέες τιμές που αφορούν ηλεκτρονικά συνδρομητικά προγράμματα. Ειδικά όσον αφορά στην απλή διέλευση των επιβατικών αυτοκινήτων, η τιμή του διοδίου διαμορφώνεται στα […]

Εκδήλωση με τη συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων και του Βυζαντινού Χορού “Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους”, στη Θεομάνα Νέας Κίου

Με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παναγία την Τριχερούσα, η εικόνα της οποίας βρίσκεται στον Ι.Ν.  Θεομάνας-Οδηγήτριας στη Ν. Κίο και η σύναξή της τελείται κάθε χρόνο στις 12 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων – παράρτημα Άργους και του Βυζαντινού Χορού ¨Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους¨.