19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Άγκυρα: Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις

Νέο μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας πως «σταματούν οι προκλήσεις και ξεκινούν οι συζητήσεις».

Η δήλωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον διευθυντή της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Γιανγκ Γιετσί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε: «Από τις πολλές και τις υπερβολικές αποστροφές του κ. Ερντογάν συγκρατώ μόνο μια, αυτή για τον διάλογο, και απαντώ με έξι καθαρές λέξεις: Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις», προσθέτοντας πως η Ελλάδα επιθυμεί τον διάλογο, αλλά χωρίς εκβιασμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Αρνητικό στον κορονοϊό το ύποπτο κρούσμα

Πριν από λίγο εστάλησαν τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό της ασθενούς που τέθηκε σήμερα σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Άργους, Ευτυχώς τα αποτελέσματα από το Ινστιτούτο Παστέρ έδειξαν πως η ασθενής δεν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό .

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ @FOUGARO // Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Εργαστήρι Κεραμικής   με τη Θαλασσινή Μπράτσου για παιδιά 3+, 6+ και 13+ ετών την Κυριακή  24 Σεπτεμβρίου 2023 |  11 – 6  μμ   | WORKSHOPS Με αφορμή τα έργα και τις καλλιτέχνιδες της έκθεσης NOW WOMEN διοργανώνεται στο FOUGARO ARTCENTER σειρά εργαστηρίων για παιδιά και εφήβους. Τα παιδιά παρατηρούν το έργο και εμπνέονται από αυτό. Πλάθουν, πιέζουν χαράζουν τον πηλό. Πειραματίζονται με τα χρώματα […]