18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μαλτέζος: Λύση στο πρόβλημα της δακοκτονίας στις περιοχές Αγίου Δημητρίου και Αρκαδικού

Λύση δόθηκε σήμερα στο πρόβλημα που είχε ανακύψει με τη Δακοκτονία και θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί στις περιοχές Αγίου Δημητρίου και Αρκαδικού, αφού εγκρίθηκε ύστερα από αγώνα δρόμου στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ως κατεπείγον θέμα, το πρακτικό της επιτροπής αξιολόγησης και διενέργειας διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβου.

Με διάθεση επίλυσης πραγματικών προβλημάτων και προγραμματισμό προκειμένου να μην βρεθούν ξανά οι περιοχές αυτές σε παρόμοιο αδιέξοδο, θα γίνεται πάντα προσπάθεια για όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίζονται τα εισοδήματα των ελαιοπαραγωγών.

 

Ιωάννης Μαλτέζος

Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων: Θα προχωρήσει σταδιακά η διάνοιξη στο μονοπάτι Ευαγγελίστρια – Παλαμήδι

Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών αρμοδιοτήτων του ΔΟΠΠΑΤ, κι ενώ έχουν σχεδιαστεί με την ομάδα εργασίας περιβάλλοντος ποικίλες δράσεις και παρεμβάσεις, σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ναυπλίου Ιορδάνη Δαμιανό, ομάδα μελετητών και  την αρχιτέκτονα, σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Ναυπλίου και μέλος του Δ.Σ. […]