17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μαρία Ράλλη: Κόσμημα για το Ναύπλιο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Με συντονισμένες ενέργειες ο ΔΟΠΠΑΤ, μαζί με το Δήμαρχο μας κ. Δημήτρης Κωστούρος και με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, φτάνουν στο τέλος τις  εργασίες συντήρησης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων, μεταμορφώνοντας το σε ένα κόσμημα για την πόλη μας .

Μετά την ολοκλήρωση και των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής 15 Οκτωβρίου  θα είναι πανέτοιμο να δεχτεί και πάλι μαθητές από όλο το Δήμο Ναυπλιέων και φυσικά από όλους τους όμορους Δήμους ,  με σκοπό την επιμόρφωση – εκπαίδευσή τους σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας.

Η στήριξη και το έντονο ενδιαφέρον , από την πρώτη στιγμή , του τμήματος τροχαίας Ναυπλίου και προσωπικά του Διοικητή κ. Θάνου Κωνσταντίνου μας δίνει τη δυνατότητα για μια πλήρη και ασφαλή λειτουργία του πάρκου και οφείλουμε και δημόσια τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας για την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα παιδιά .

Επίσης , θερμές ευχαριστίες στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Αργολίδας και προσωπικά στην κ. Αικατερίνη Δουράνου και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και τον κ. Πολύδωρο Βασίλη για την συνεργασία και την στήριξη τους και στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η κυκλοφοριακή αγωγή και συνείδηση ξεκινάει από τα παιδιά , τα οποία μας επηρεάζουν καθοριστικά και θα μας κάνουν καλύτερους όλους μας….

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος από Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Βουλευτική έδρα στην Β΄Αθηνών έκανε γνωστή πριν λίγο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την κύρωση του πρωτοκόλλου της συμφωνίας των Πρεσπών.