21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ράλλη: Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στο Ναύπλιο

 

Το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Νοεμβρίου διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Ναυπλίου δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που μόνο θετικό πρόσημο σημείωσαν στην πόλη μας. Το 13ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών και το 3ο Παλαμήδειο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης.

Τα αθλητικά σωματεία Choy Lee Fut Kung -fu έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην συνδιοργάνωση του Παλαμήδειου Πρωταθλήματος , έδειξαν για ακόμα μία χρονιά τη μεγάλη σημασία των αγώνων αυτών , αφού η συμμετοχή των πεντακοσίων αθλητών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό και το πλήθος των θεατών και φίλων έκαναν πράξη τον αθλοτουρισμό στο Ναύπλιο.

Μεγαλύτερη, όμως , αξία φέτος είχε το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας για την ίδια τη ζωή που δόθηκε μέσα από την πολυετή συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας (Δεσμοί Αίματος ) .Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική οργάνωση.

Και φυσικά εξίσου σημαντικό ήταν και το Παλαμήδειο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης , το οποίο έχει δώσει δείγματα στην οργάνωση και τη διεξαγωγή μεγάλων αγώνων .

Συγχαίρουμε την προσπάθεια του ΝΟΝ και επειδή πιστεύουμε στις δυνατότητές του θα συνδράμουμε στο μέλλον σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία τους.

 

Μαρία Ράλλη

Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Ερντογάν για Αγία Σοφία: Κάποιες χώρες δεν αποδέχονται ότι η Κωνσταντινούπολη είναι στα χέρια του τουρκικού έθνους

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της Αγίας Σοφίας, λέγοντας ότι ορισμένες χώρες φαίνεται να μη γνωρίζουν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι τουρκικό έδαφος και ότι ανήκει στους μουσουλμάνους, κατά τη διάρκεια σημερινής εκδήλωσης για το άνοιγμα ενός νέο κτιρίου γραφείων της ΜΙΤ (της τουρκικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) στην Κωνσταντινούπολη. Οι […]

Στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων προκρίνει η ΕΕ

Η καθημερινότητα και η ακρίβεια αναγκάζουν τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών της ΕΕ να αναθεωρούν τις στρατηγικές τους  ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ΕΕ έχει διάθεση να βρει λύσεις ,αλλά δείχνει άτολμη και κινείται στα όρια των συμβιβασμών και των ισορροπιών. Οι κρίσεις απαιτούν λύσεις και όχι ατελείωτες συζητήσεις. Η αντίδραση της ΕΕ στην επίθεση της Ουκρανίας ήταν άμεση […]