11 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Μας παραμυθιάζουν στο Ναύπλιο

Από τις προηγούμενες εκλογές του 2019 μας είχαν ζαλίσει “θα πάρει το χρίσμα ο Αναγνωσταράς”, “θα πάρει το χρίσμα ο Αναγνωσταράς”, και τελικά κανένα χρίσμα δεν πήρε ο Αναγνωσταράς, γιατί πάγια πρακτική της Νέας Δημοκρατίας είναι να δίνει χρίσματα μόνο στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες.

Κι αφού αυτό το αφήγημα δεν έπιασε οι συνήθεις ύποπτοι συνεχίζουν την ίδια πρακτική. Τώρα μας παραμυθιάζουν πως το χρίσμα θα το πάρει ο Λαμπρόπουλος, ο Μάκαρης κλπ. Χρησιμοποιούν χαζά δημοσιεύματα, όμως για να ξεκαθαρίζουμε κάτι, το ότι βρέθηκε ο Βαγγέλης ο Λαμπρόπουλος έξω από την Π.Ε. Αργολίδας και χαιρετήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας κ. Κοντοζαμάνη, δεν σημαίνει τίποτα. Και εξηγούμαι: Ο Λαμπρόπουλος είναι συνεργάτης με τον Πλακοκέφαλο, ο Πλακοκέφαλος είναι από το ίδιο χωριό με τον Κοντοζαμάνη κι έτσι βρέθηκαν εκεί για μια απλή χαιρετούρα και τίποτα παραπάνω. Σίγουρα, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, δεν ενεπλάκη σε αυτό γι’ αυτό και είδαμε τον Λαμπρόπουλο να χαιρετά τον αναπληρωτή υπουργό στο πεζοδρόμιο κι όχι στο γραφείο του χωρικού αντιπεριφερειάρχη.

Από την άλλη φίλοι μου, να σας πω πόσες φωτογραφίες έχω με υπουργούς να με χαιρετάνε, να μ΄αγκαλιάζουν… Λέτε να μου δώσουν κι εμένα το χρίσμα…!!!

Κόψτε αυτό το παραμυθάκι γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να γελάει ο κόσμος μ΄αυτά. Κανένα χρίσμα δεν θα δοθεί στο Δήμο Ναυπλιέων κι αν περιμένετε να πάρετε το χρίσμα για να κερδίσετε τις εκλογές, χαιρετίσματα.

Μία πρόβλεψη – και κλείνω με αυτό, ο Κωστούρος θα είναι πάλι δήμαρχος και εκλεγμένος από την πρώτη Κυριακή, γιατί οι εκλογές κερδίζονται στην κοινωνία.

Σωτηρία Παπαδοπούλου

Περισσότερα Άρθρα

Χορηγία της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ προς το σωματείο ΔΡΥΟΠΕΣ Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμιονίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Δρύοπες» Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. για την ευγενική χορηγία της με σκοπό την αγορά εξειδικευμένου αθλητικού εξοπλισμού που εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλητών μας. Πλέον τα παιδιά θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή τόσο με τα αθλήματα ταχυτήτων όσο […]

ΑΚ.ΣΥ.Ν.Α.: Απαιτούμε την άμεση ποιοτική αναβάθμιση του νερού της Πηγής Αναβάλου / Απαιτούμε το άμεσο άνοιγμα των ΕΛΤΑ Αγίας Τριάδας

Συγκέντρωση την Τρίτη 11 Ιούλη, στις 11 πμ, έξω από τα ΕΛΤΑ Αγίας Τριάδας. Να παρθεί πίσω το κλείσιμό τους. Μετέπειτα, παράσταση διαμαρτυρίας στην ΠΕ Αργολίδας. Εδώ και δύο μήνες, παρόλο τις παρεμβάσεις του ΑΚΣΥΝΑ, την μεγάλη σύσκεψη στην ΚΑΣΟΑ, η Περιφέρεια δεν έχει απαντήσει επιστημονικά και τεκμηριωμένα, για το πρόβλημα της αφαλμύρωσης του νερού […]