18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση την Κυριακή στο Άργος

Την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 4 το απόγευμα θα γίνει στην πρωτεύουσα του Δήμου Άργους Μυκηνών, το Άργος, η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ την οποία διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και αποτελεί το μεγαλειώδες αποκορύφωμα των εκδηλώσεων της Αργείτικης Αποκριάς.

Ο EXTREME ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ θα είναι μαζί μας για να σχολιάζει με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο.

Οι ART OF SOUL, οι χορευτές που άφησαν άφωνους κριτές και κοινό στο ¨Ελλάδα έχεις ταλέντο¨, αψηφούν … τους νόμους της βαρύτητας!

Οι ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού!

Η εντυπωσιακή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ με γιγαντιαία φορέματα! Μασκότ! DJ! Καρναβαλιστές και Άρματα… Είναι σίγουρο πως θα ξεσηκώσουν τους πάντες που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δυο συλλήψεις στο Ναύπλιο

Συνελήφθησαν, χθες (27.7.2019) το μεσημέρι, στο 2ο χιλιόμετρο Άργους-Κορίνθου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 19 ετών αντίστοιχα, γιατί την 25/26.7.2019 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού, σε δύο περιπτώσεις, χρήματα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης […]

13 Ιουνίου 1825: Η μάχη των Μύλων

Βρισκόμαστε στα 1825 και ο Ιμπραήμ με τον οργανωμένο τακτικό στρατό του κατεβαίνει στην Πελοπόννησο. Ήδη οι εμφύλιοι πόλεμοι έχουν φέρει στις φυλακές τον Κολοκοτρώνη και τον Νικητραρά. Ο Τούρκος κατακτητής αυξάνει τον στρατό του σε μια δύναμη 17000 ανδρών και με την ευστροφία του και την διορατικότητά του καταφέρνει και νικάει στο Μανιάκι στις […]