20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κορινθία

Ώρες ίσως και μέρες θα χρειαστούν για να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στον εξωτερικό χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης, στο 128ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή Μπολάτι Κορινθίας.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν κινδυνεύουν ούτε το κτίριο του εργοστασίου, ούτε κοντινές επιχειρήσεις. 

Ωστόσο, κατά την ίδια πηγή, λόγω των υλικών που καίγονται, που είναι κυρίως δεματοποιημένα απορρίμματα, το έργο της κατάσβεσης καθίσταται πολύ δύσκολο, ενώ πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, με πολλούς να αναρωτιούνται αν το νέφος που εκλύεται είναι τοξικό. 

ΠΗΓΗ κειμένου: efsyn.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ανοίγει σήμερα το Τριώδιο στο Ναύπλιο, με τον “Τελάλη της Αποκριάς”

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στις 12 το μεσημέρι  υποδέχονται μπροστά στο Δημαρχείο, τον τελάλη ο οποίος διαλαλεί τον ερχομό του βασιλιά καρνάβαλου. Στη συνέχεια μαζί με  χορευτικές ομάδες της περιοχής διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου κατευθύνονται προς την πλατεία Συντάγματος όπου στήνουν το χορό πλέκοντας τα «Γαϊτανάκια» τους, προσκαλώντας μας να γλεντήσουμε μαζί τους με […]

Διαδικτυακή Ημερίδα: «Το παιδί είναι η απάντηση!»

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων (Ε.Π.Α) Καλαμάτας, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και τη στήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Το παιδί είναι η απάντηση!», την Κυριακή, 28/11/2021 στις 10.00π.μ. (με προβλεπόμενη ώρα ολοκλήρωσης: 12.30μμ). Η ημερίδα έχει ως […]