20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ στην Αχαΐα

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μαζαράκι, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 25 πυροσβέστες και επτά οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα. Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Νίκος Ρουμελιώτης, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να κρατήσουν τη φωτιά μακριά από κατοικημένες περιοχές και καλλιέργειες, ενώ επιχειρούν συνεχώς ώστε να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Περισσότερα Άρθρα

Με “Μαλαματένια Λόγια” αρχίζουν τα “Μικρασιάτικα 2019”

  Με την παράσταση “Μαλαματένια Λόγια”, θα ανοίξουν οι φετινές εκδηλώσεις  στα “Μικρασιάτικα 2019” που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Νέας Κίου. Πρόκειται για ένα πλούσιο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μάνου Ελευθερίου. Η παράσταση έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21.00 στην πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη.  

Ο 25χρονος Καλαματιανός Γιάννης Τύρος θέλει τη βοήθεια όλων μας

Ένας νέος άνθρωπος γεμάτος όνειρα και σχέδια είναι ο Γιάννης Τύρος από την Καλαμάτα. Ο Γιάννης διαγνώστηκε όταν ήταν 6 μηνών με συγγενή σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία (SED congenital) με σκολίωση. Πρόκειται για μια σπάνια ιατρική ασθένεια που προκαλεί σοβαρές αναπηρίες στο σώμα του. Ο 25χρονος Γιάννης αποφάσισε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου και θα […]