15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μελωδικό ταξίδι στο Κιβέρι με έγχορδα, πνευστά και κρουστά

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Κιβερίου “ΙΕΡΕΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΝΤΑΒΕΛΟΣ”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών.

Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το θαυμασμό όλων με την προσπάθεια τους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κιβερίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών και αποτέλεσε μια ευκαιρία γνωριμίας με τον υπέροχο κόσμο της μουσικής.

Η συναυλία περιελάμβανε έγχορδα, πνευστά και κρουστά όργανα ενώ οι θεατές παράλληλα απόλαυσαν το απογευματινό τους τσάι, αναψυκτικά και κεράσματα που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο.

Περισσότερα Άρθρα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις νέες κλίνες ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ

«Η πανδημία αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν εξαιρώ κανέναν από αυτή την αυτοκριτική. Να ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το μετατρέψουμε σε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το ενισχύσουμε σε υποδομές, να το ενισχύσουμε σε ανθρώπους. Να προσλάβουμε παραπάνω προσωπικό, να ανταμείψουμε […]

Ετοιμάζεται η Έκθεση Αγροτουρισμού της Αρχαίας Επιδαύρου (1η Ιουλίου έως και 13 Αυγούστου 2023)

Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνει και φέτος την 26η έκθεση αγροτουρισμού, στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. Η έκθεση θα λειτουργήσει απ’ την 1η Ιουλίου έως και τις 13 Αυγούστου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Συγχρόνως, θα γίνουν και παράλληλες εκδηλώσεις. Ήδη έχει βγει και η σχετική προκήρυξη για τις δηλώσεις συμμετοχής. ΠΗΓΗ