18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μετ΄ εμποδίων πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού λόγω της βροχόπτωσης

Μετ΄ εμποδίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, αφού η συνεχής βροχόπτωση έγινε η αιτία να αλλάξουν τα σχέδια του δήμου.

Η τελετή ξεκίνησε περίπου στις 21:30, δηλαδή με μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με δημιουργούς του καρναβαλιού, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή εκπρόσωποι βραβευμένων πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού» και το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων.

Κατόπιν η παρουσιάστρια της τελετής, η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή, κάλεσε στη σκηνή τον πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκο Χρυσοβιτσάνο και τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος κήρυξε την έναρξη του καρναβαλιού, λέγοντας τα εξής:

«Δεν μας σταματά τίποτα, είμαστε παντός καιρού. Το πατρινό καρναβάλι αναδεικνύει ξανά την δύναμή του. Είμαστε οι καλύτεροι και παλεύουμε σε όλα τα μέτωπα, με όποιες συνθήκες και αν επικρατούν.

Αποδεικνύουμε ότι είμαστε το καλύτερο καρναβάλι της χώρας. Οι νέοι και οι νέες, τα πληρώματα του «Κρυμμένου Θησαυρού», η ψυχή του καρναβαλιού, είναι η ψυχή της πόλης μας. Συνεχίζουμε. Είμαστε οι καλύτεροι και μπορούμε.»

Λόγω της βροχόπτωσης δεν παρουσιάστηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ η τελετή έληξε με τη ρίψη πυροτεχνημάτων.

Πάντως, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ήταν αρκετός ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου και περίμενε κάτω από την βροχή με τις ομπρέλες για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης του καρναβαλιού.

Πηγή: AΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Γαβρήλος: Καμιά απάντηση στα προβλήματα των αγροτών και των επιχειρήσεων από το κλιμάκιο της ΝΔ στην Αργολίδα

Ο αγροτικός κόσμος και οι επιχειρηματίες περίμεναν συγκεκριμένες απαντήσεις από τα στελέχη της ΝΔ που επισκέφθηκαν την Αργολίδα. Το εισόδημα και το βιοτικό επίπεδο όλων κατακρημνίζεται λόγω της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης παρουσίασαν μια άλλη πραγματικότητα για τη χώρα. Την ενεργειακή κρίση τη βιώνει το κάθε νοικοκυριό και η κάθε […]

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά γρήγορα

Έχετε ξεκινήσει διατροφή και θέλετε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας για να χάσετε γρηγορότερα κιλά; Αυτά είναι κάποια έξυπνα tips… Περιορίστε το αλκοόλ Συνιστώμενη πρόσληψη είναι μια μερίδα αλκοόλ για τις γυναίκες την ημέρα και έως δύο για τους άνδρες. Προτιμήστε το κόκκινο κρασί όπου είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Ενυδατωθείτε Γενικά ισχύει ότι 8-10 ποτήρια […]