18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μετά το σανό Τατούλη, Σιδέρη, οι Νίκας, Μαντζούνης υπογράφουν τα έργα αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επί εννιά χρόνια που ο Πέτρος Τατούλης ήταν περιφερειάρχης και για όσα χρόνια ήταν στην περιφερειακή αρχή ο Βασίλης Σιδέρης, το μόνο που ακούγαμε όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους ήταν λόγια. “Έχουμε προγραμματίσει το ένα, έχουμε φτιάξει το άλλο…”, αλλά τα περισσότερα γήπεδα ήταν με χώμα.

Μετά από εννέα χρόνια, συνεχίζουν το ακατάπαυστο μπλα…μπλα…και ενώ δεν έχουμε χωνέψει ακόμα το σανό που μας τάιζαν στο διάστημα της θητείας τους, αυτοί συνεχίζουν να θέλουν να μας ταΐζουν και άλλο σανό.

Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο πράγμα ότι και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ξεκινούν τα έργα στους αθλητικούς χώρους. Έργα που έχουν δυο υπογραφές, του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού, Ιωάννη Μαντζούνη.

Για αυτό λοιπόν καλύτερα είναι να σιωπάτε γιατί αυτά τα έργα που γίνονται με χρήματα βεβαίως του ελληνικού λαού (δεν τα βγάζει κάποιος αιρετός από τις τσέπες του), δεν θα έχουν ποτέ τη δική σας σφραγίδα γιατί ήσασταν είτε ανίκανοι, είτε αδιάφοροι.

Το αποτέλεσμα είναι ένα: Πέτρο Τατούλη και Βασίλη Σιδέρη, δικαίως ο κόσμος σας έβαλε στον πάγκο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Παραμένει στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου ο Ταξίαρχος Π. Πούπουζας.

Παραμένει στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου ο Ταξίαρχος Π. Πούπουζας

  Παραμένει  ο Παναγιώτης Πούπουζας στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου ο Ταξίαρχος Π. Πούπουζας. Ο νυν Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας παραμένει στη θέση ,  μετά και τις τελευταίες κρίσεις των αξιωματικών. Πρόκειται για απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχάλη Καραμαλάκη. Σύντομα θα ανακοινωθούν και όσοι  θα βρεθούν στις Αστυνομικές Διευθύνσεις […]

Διευκρινίσεις από το υπ. Υγείας: Πότε θα απαιτούνται rapid test για επίσκεψη στον οδοντίατρο

Οι ασθενείς που προσέρχονται στους οδοντίατρους δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο για Covid-19, διευκρινίζει το υπουργείο Υγείας. Η απάντηση έρχεται, έπειτα από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και ιδιώτες οδοντιάτρους. Κατ’ εξαίρεση και μόνο υποβάλλονται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) εντός 48 ωρών πριν […]