17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεταφορά ασθενούς από ιστιοφόρο στην Παλαιά Επίδαυρο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, πρωινές ώρες της Πέμπτης 1 Αυγούστου 2019, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 26χρονος αλλοδαπός που επέβαινε στο ιστιοφόρο καταμαράν«SWING» σημαίας Γαλλίας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με τον κατάπλου του ανωτέρω σκάφους στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, ο 26χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, από όπου και εξήλθε.

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο: Καθαρισμός στο πάρκο του ΟΣΕ

  Εκτενή καθαρισμό και καλλωπισμό στο πάρκο του ΟΣΕ στο Ναύπλιο πραγματοποιούν τα τμήματα Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμος Ναυπλιέων από το πρωί της Παρασκευής. Ο καθαρισμός γινεται σε όλη την έκταση του πάρκου και στον περίγυρο της λιμνούλας με τις πάπιες.

Απάντηση Αραμπατζή σε Ανδριανό για τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών της Αργολίδας

Στην σχετική531/25-11-2021 Αναφορά που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη στήριξης των ελαιοπαραγωγών της Αργολίδας έναντι της κατακόρυφης πτώσης της τιμής παραγωγού για το ελαιόλαδα απάντησε η αρμόδια Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φ. Αραμπατζή. Στην απάντηση της Υφυπουργού μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Η […]