15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με αγιασμό ξεκίνησε χθες η ποδοσφαιρική σεζόν στον Παναργειακό

Ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Παναργειακού πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 12 Αυγούστου στο Δ.Α.Κ. Άργους.

Τον αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν τέλεσαν οι πατέρες π. Γέωργιος Σελλής και π. Βασίλειος Δέδες.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο Προέδρος του συλλόγου κ. Σταύρος Τσιόδρας, μέλη του Δ.Σ. της ομάδας καθώς και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Άργους –Μυκηνών Νίκος Δελής, τα μέλη αυτής κ. Δημήτρης Ζαχαριάς και Τρύφωνας Μποζονέλος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης. Ο πάτερ Γέωργιος Σελλής αφού ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες πολλές, δώρισε μία εικόνα του Αγ. Πέτρου στην ομάδα.

Ο κ. Σταύρος Τσιόδρας στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τους ευχήθηκε υγεία και να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, λέγοντάς τους ότι θα είναι στο πλευρό τους σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται.

Στο τέλος δεν έλειψε βέβαια το καθιερωμένο πέναλτι, αυτή φορά και από τους δύο ιερείς!

 

Περισσότερα Άρθρα

Θάνατος 78χρονου στην παραλία των Μύλων

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή των Μύλων σήμερα το πρωί  ένας 78χρονος άνδρας. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα που θέλουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι δήμοι σε όλη τη χώρα.»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) του Δήμου Τρίπολης, εγκαινίασε, το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1/2022), η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου. Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος. Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αφού υπογράμμισε τη συμβολή της Εκκλησίας, σημείωσε: «Σήμερα η Τρίπολη εκπληρώνει ένα […]