21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με γνώμονα το καλό των Πελοποννησίων η συνάντηση Νίκα-Καμπόσου στην Τρίπολη

Με γνώμονα το καλό των Πελοποννησίων η συνάντηση Νίκα-Καμπόσου στην Τρίπολη

Με γνώμονα το καλό των Πελοποννησίων η συνάντηση Νίκα-Καμπόσου στην Τρίπολη

Συνάντηση μιας ώρας, με αντικείμενο την επιδίωξη συνεννόησης για την “Πελοπόννησος” Α.Ε. – Αναπτυξιακή είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, από την πλευρά της περιφερειακής Αρχής μετείχαν, εκτός του περιφερειάρχη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά -όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει- θεωρεί ότι “δεν υπάρχει ευθύνη για τους εκπροσώπους της ΠΕΔ στο Δ.Σ. της ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν εγερθεί από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την έκθεση των ορκωτών λογιστών”.

Από την πλευρά της ΠΕΔ συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Ε.Ε. Δημήτρης Καμπόσος Δημήτριος δήμαρχος Αργους – Μυκηνών, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Βασιλόπουλος δήμαρχος Καλαμάτας, ο γραμματέας Στάθης Κούλης δήμαρχος Γορτυνίας και τα μέλη Βαγγέλης Βαλιώτης δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης και Δημήτρης Βόσνος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης.

Με γνώμονα το καλό των Πελοποννησίων η συνάντηση Νίκα-Καμπόσου στην Τρίπολη

Στην σημερινή συνάντηση συμφωνήθηκε, επίσης, να υπάρχει συνεχής επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση και την σχέση μεταξύ των δύο βαθμών της.

Περισσότερα Άρθρα

Αποστολή βοήθειας στο Μουζάκι Καρδίτσας από το Δήμο Ερμιονίδας

    Κατόπιν της συντονισμένης προσπάθειας και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, συλλέχθηκαν 9 τόνοι τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον κυκλώνα «Ιανό», τα οποία μεταφέρθηκαν χθες στον Δήμο Μουζακίου. Η αποστολή του Δήμου Ερμιονίδας ξεκίνησε νωρίς χθες το πρωί και περίπου στις 13.00 το μεσημέρι συναντήσαμε τον Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη […]

Ομάδα Γυναικών Άργους: 8η Μάρτη Παγκόσμια  Μέρα της Γυναίκας  

Με το  βλέμμα μας στραμμένο  στο δολοφονικό έγκλημα  στα Τέμπη που έχασαν τη ζωή τους δεκάδες  άνθρωποι, κύρια νέα παιδιά, εντείνουμε την αγωνιστική συλλογική δράση μας και  με τη συμμετοχή μας  στα συλλαλητήρια που  ξεδιπλώνονται όλες αυτές τις μέρες σ ολόκληρη τη χώρα. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να  συνεχίσουμε   τον αγώνα μας  ενάντια στους υπεύθυνους […]