19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία ημερίδα για την πρόληψη νοσημάτων από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Ο Δήμος Ναυπλιέων έχει σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα υγείας. Ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο για την γενική υγεία είναι και ο εμβολιασμός ενηλίκων και ανηλίκων ώστε να υπάρχει θωράκιση.

Με καθολική αποδοχή από τους δημότες η εκδήλωση του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου για τον εμβολιασμό

Στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας του Δήμου μας για την υγεία, το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας διοργάνωσε σχετική ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη νοσημάτων όπως η γρίπη, η πνευμονία και ο έρπης ζωστήρας.

Η πρωτοβουλία μας αυτή έτυχε της καθολικής αποδοχής από την πλευρά των δημοτών οι οποίοι και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.

Με παρόμοιες πρωτοβουλίες θα συνεχίσουμε και στο μέλλον γατί πιστεύουμε ότι η υγεία των δημοτών μας είναι πάνω από όλα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Μέχρι 30 Ιουνίου η προθεσμία για ανανέωση αδειών κυκλοφορίας μοτοποδηλάτων

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι την 30-06-2020 η προθεσμία για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας των μοτοποδηλάτων για το τρέχον έτος.

Μήνυμα της ΕΕ στον Ερντογάν: Τον καλεί να επανεξετάσει την απόφασή του για την Αγία Σοφία

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ καταδικάζει την απόφαση της Τουρκίας για την Αγία Σοφία και καλεί την τουρκική κυβέρνηση να επανεξετάσει την απόφασή της. Σύμφωνα με τον ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική, το Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον ίδιο να εξετάσει τρόπους για αποκλιμάκωση της κατάστασης με την Τουρκία. Επιπροσθέτως, το Συμβούλιο ανέθεσε […]