20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργάνωσε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακή επιστημονική  ημερίδα (webinar) με ομιλητές τον Καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, κ. Ν. Σύψα και τον Αν. Καθηγητή Βιοχημείας Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Κ. Πουλά. Κατά την έναρξη της διαδικτυακής εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Α. Εξαδάκτυλος.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα ‘COVID-19,ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ’ και απευθυνόταν στα μέλη των  Ιατρικού , Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγων Αργολίδας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθιστώντας εμφανές το ενδιαφέρον αλλά και την  αναγκαιότητα περαιτέρω ενημέρωσης των Υγειονομικών σήμερα.

Ο Ι.Σ. Αργολίδας δηλώνει  παρών στις εξελίξεις, όπως κάθε φορά, ικανοποιώντας το αίτημα των Λειτουργών Υγείας του νομού μας, για  συνεχιζόμενη και επικαιροποιημένη επιστημονική ενημέρωση, όσον αφορά τα νεότερα κάθε φορά δεδομένα της πανδημίας  Covid-19.

Θεωρούμε καθήκον μας έναντι της πολιτείας, των ασθενών μας και της Ιατρικής κοινότητας να συνεισφέρουμε στη διάχυση της τεκμηριωμένης επιστημονικής γνώσης.

Ο ενημερωμένος Ιατρικός κόσμος μπορεί να επιτελέσει με πληρότητα το ρόλο του, τόσο σαν σύμβουλος της Πολιτείας όσο και κυρίως σαν Λειτουργός της Υγείας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ

Περισσότερα Άρθρα

Νέα Αριστερά Αργολίδας: Ανοιχτή εκδήλωση/συζήτηση με τον βουλευτή Δημήτρη Τζανακόπουλο

Η Νέα Αριστερά Αργολίδας σας καλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 18.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου για μια συζήτηση ανοιχτή, συντροφική και με το βλέμμα στο μέλλον. Μαζί μας ο π. υπουργός και βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η κοινωνία θα προχωρήσει.

Καλοκαίρι και κατοικίδια: τι χρειάζεται να προσέξουμε

Το καλοκαίρι είναι η εποχή, που όχι μόνο εμείς, αλλά και τα κατοικίδιά μας, υποφέρουν πολλές φορές από τη ζέστη. Έτσι, οφείλουμε να προστατέψουμε τους τετράποδους φίλους μας από τις υψηλές θερμοκρασίες. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η αυλή σας προσφέρει πολλούς σκιερούς χώρους. Αν και ένα σπίτι για σκύλους μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το σκυλί […]