21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία η εκδήλωση “Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας”

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου  η ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα: “Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας. Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία. Προκλήσεις και προοπτικές” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση  διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου με σκοπό την εξειδικευμένη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτης αφού ευχαρίστησε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου για την άψογη συνεργασία, προλόγισε την εκδήλωση εστιάζοντας στις συνεχείς ενημερωτικές δράσεις του Επιμελητηρίου για την κατάλληλη ενημέρωση  των ενδιαφερόμενων, προκειμένου να ωφεληθούν και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα  υπάρχοντα  εργαλεία ρύθμισης  χρεών και  οφειλών .

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Μιχαηλίδη Γρηγόρη,  Λέκτορα Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και Κοινοτικό Δικηγόρο Κύπρου, ο οποίος εστίασε στις κατάλληλες ενέργειες και τα σημεία που χρειάζεται να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να υπαχθούν στην διαδικασία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Ορφανός Δημήτρης, μέλη του Συλλόγου, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής  και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας και επιχειρηματίες της Αργολίδας.

Σημειώνεται ότι η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα στα πλαίσια της πανδημίας του Covid-19.

 Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Περισσότερα Άρθρα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικές ουσίες

Εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχές του Ναυπλίου, της Αθήνας και της Σαντορίνης. Για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε προχθές (25.11.2022) το μεσημέρι, ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την […]

ΙΕΚ – ΟΑΕΔ Αργολίδας: Μέχρι αύριο Παρασκευή 10/9 οι εγγραφές μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού

Κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό να προσέλθουν μέχρι και αύριο, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, από 9:00 έως 14:00, στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής. Οι διευθύνσεις και τα […]