15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με θέατρο δρόμου και μουσικές αρχίζουν σήμερα οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο

Με δεδομένο τις ανακοινώσεις από την κεντρική κυβέρνηση, οι οποίες αναφέρονται σε πλήρη έλεγχο και καταγραφή των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και σε ακύρωση των εκδηλώσεων οι οποίες προκαλούν συγχρωτισμό, ενημερώνουμε ότι:

Από το καλοκαιρινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα διεξαχθούν μόνο οι εκδηλώσεις που δεν προκαλούν συνωστισμό και πραγματοποιούνται σε ανοικτούς χώρους.

Οι εκδηλώσεις αυτές, θα είναι εκδηλώσεις στις οποίες οι καλλιτέχνες μετακινούνται, μουσικά σχήματα εν κινήσει (Φιλαρμονικές, χορωδίες, θεατρικές ομάδες) και εκδηλώσεις στις οποίες μπορεί να γίνει λεπτομερής καταγραφή στοιχείων των θεατών και των συμμετεχόντων, όπως το φεστιβάλ κλασικής μουσικής.

Για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται θα ενημερώνεστε με καθημερινές ανακοινώσεις.

Για σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί στις 20:30 η έναρξη των εκδηλώσεων του καλοκαιριού με την ομάδα θεάτρου δρόμου «Σαλτιμπάγκος» , η οποία θα ξεκινήσει από την Βασιλέως Κωνσταντίνου και περιδιαβαίνοντας την πόλη θα καταλήξει στον Φάρο.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η παρέλαση της φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιώργος Γαβρήλος στο OPEN

Στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος. Ο κ. Γαβρήλος μεταξύ άλλων ανέφερε: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την επόμενη μέρα, θα βάλει τέλος στις ανισότητες αποκαθιστώντας το κράτος δικαίου. Στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας που απαξιώθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε στη στελέχωση […]

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Η 4η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15η Μαρτίου 2023 και ώρα 4.00 μ.μ. στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης», για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: Θέματα ημερήσιας διάταξης : Επικύρωση των πρακτικών της 2ης/2023 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Α. Τροποποιήσεις  Τεχνικού Προγράμματος 2023   Έγκριση 1ης τροποποίησης Τεχνικών Προγραμμάτων […]