20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με «μαέστρο» τον Θανάση Τσιρόπουλο ο ΑΟ Κορωνίς Κοιλάδας δεν χάνει το πρωτάθλημα

Αφιέρωμα της Πατρινής εφημερίδας «Γνώμη» , στην ομάδα της Κορωνίδας και τον προπονητή της Θανάση Τσιρόπουλο.

Η ομάδα του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας πραγματοποιεί για μια ακόμα χρονιά μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

«Μαέστρος» σε αυτή την εκπληκτική πορεία είναι ο δικός μας Θανάσης Τσιρόπουλος, ο οποίος οδηγεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκ του ασφαλούς τον σύλλογο της Αργολίδας. Ο Τσιρόπουλος ήταν δύο χρόνια στην ίδια ομάδα 2014-2016 και είχε κατακτήσει το Κύπελλο την άνοιξη του 2015 χάνοντας μάλιστα το πρωτάθλημα σε ισοβαθμία.

Η διοίκηση του συλλόγου δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του καθώς από την αρχή της σεζόν ανανέωσε τη συνεργασία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο στόχος εξαρχής είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον Θανάση Τσιρόπουλο, που αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Αχαΐας και γνωστή φυσιογνωμία στην Αχαΐα αφού έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες, για να μας μιλήσει για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του: «Το καλοκαίρι φτιάξαμε την ομάδα με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα. Φέραμε πολύ καλούς παίκτες από ομάδες της Γ’ Εθνικής και μαζί με το υπάρχον υλικό των ντόπιων παιδιών δημιουργήσαμε ένα δυνατό σύνολο. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά για να επιτευχθούν και οι δύο στόχοι μας. Ειδικά αυτός του πρωταθλήματος που έχουμε ήδη μεγάλο προβάδισμα με τη διαφορά ασφαλείας των 15 βαθμών από τον δεύτερο. Απομένουν 9 αγωνιστικές από τις οποίες η μία είναι άνευ, αγώνος κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα χάσουμε την άνοδο».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκπληκτική Κορωνίδα Κοιλάδας στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου επικράτησε με 2-1 του Ναυπλίου 2017, ομάδα Γ’ Εθνικής και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του θεσμού. Εκεί νίκησε και τον Φοίνικα με 2-1 και βρέθηκε στον τελικό του θεσμού με αντίπαλο τον Παναργειακό της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί στο Άργος.

Ο ΑΟ Κορωνίς βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 59 βαθμούς. Σε 21 αγώνες μετράει 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και μηδέν ήττες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η επιθετική γραμμή της ομάδας είναι εντυπωσιακή αφού έχει σημειώσει 72 γκολ και φυσικά έχει την καλύτερη επίθεση αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και στα μετόπισθεν αφού έχει δεχτεί 10 τέρματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση αφού ο δεύτερος Φοίνικας έχει 44 βαθμούς και ο 3ος Ερμής 43. Δηλαδή η διαφορά με τον δεύτερο είναι αρκετά μεγάλη (15 β.) για να καλυφθεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές, ενώ το Σάββατο θα αγωνιστεί στην έδρα της κεκλεισμένων των θυρών με τον δεύτερο Φοίνικα.

Περισσότερα Άρθρα

25 αθλητές από Ναύπλιο και Άργος στην Κίνα με την εθνική ομάδα για το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου

Αναχωρεί για την Κίνα η ομάδα του Choy Lee Fut Kung Fu. Τρείς σύλλογοι (Ναύπλιο- Άργος- Ίλιον) με 25 άτομα θα ενσωματωθούν μαζί με υπόλοιπα μέλη από άλλα σωματεία, στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο «Sichuan International […]

Σήμερα στο Άργος το τελευταίο αντίο στην Λένα Πετράκη, την Λύκαινα του Διομήδη

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 5/9/2022 στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Άργος. Από την επίσημη σελίδα του ΔΙΟΜΗΔΗ στο facebook Diomidis Handball Club διαβάζουμε: Λένε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που φέρνουν ένα φως τόσο μεγάλο στον κόσμο που ακόμα και αφού φύγουν το φως παραμένει. Ένας τέτοιος άνθρωπος ήσουν […]