19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 6ος Αγώνας δρόμου μνήμης στην Νέα Κίο (pics)

Ο 6ος Αγώνας δρόμου μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή σήμερα.

Διοργανωτές ήταν η Δ.Κ. Νέας Κίου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) και ο ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου.

Ο αγώνας ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο του πρατηρίου καυσίμων SHELL, στην παραλιακή Οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου, κατευθύνθηκε μέσα προς τον χωματόδρομο. Όλη η διαδρομή ήταν σε χωμάτινη οδό.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Γνωριμία με το Κορινθιακό ελαιόλαδο

Ολοκληρώθηκαν οι δύο κύκλοι των σεμιναρίων γευσιγνωσίας του Κορινθιακού Ελαιόλαδου, στο Επιμελητήριο της Κορινθίας. Υποστήριξε τη δράση το Συμβούλιο Ελαιοκομίας, ενώ συνεργάστηκε το εργαστήρι γευσιγνωσίας του Ελαιόλαδου της Καλαμάτας (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου). Τα σεμινάρια έγιναν στο Ξυλόκαστρο και στην Κόρινθο. Πολλοί καλλιεργητές, παραγωγοί λαδιού, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι ελαιοτριβείων, τυποποιητές, αλλά και εκπρόσωποι της εστίασης, παρακολούθησαν τα σεμινάρια. Την εκπαίδευση πραγματοποίησαν […]

Επίδομα θέρμανσης: Τελευταία ημέρα σήμερα της παράτασης των αιτήσεων

Τελευταία ευκαιρία σήμερα για τους δικαιούχους επιδόματος θέρμανσης να κάνουν την αίτησή τους στην ειδική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) myΘέρμανση. Το ύψος του επιδόματος θέρμανσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 80 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει τα 650 ευρώ για κάθε δικαιούχο. Υπενθυμίζεται ότι στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα […]