17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με πολύ κόσμο το “Γαϊτανάκι” στην Νέα Κίο

Η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Νέας Κίου με το βραδινό Γαϊτανάκι ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι παρέες χορεύοντας και τραγουδώντας με δάδες αναμμένες άναψαν το κέφι από όπου πέρασαν και έστειλαν το μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στην αποκριάτική εκδήλωση που αναμένεται να είναι φαντασμαγορική.

Το γαϊτανάκι του πολιτιστικού συλλόγου στήριξαν σε απόλυτο βαθμό οι μουσικοί Βασίλης Καλιαγκάς (Λαούτο), Βασίλης Βύλος (κλαρίνο) και η Βασιλική Μπουλμέτη (Ακορντεόν).

Μαζί τους και ο χοροδιδάσκαλος Γιώργος Ράλλης που έδωσε το ρυθμό με το νταούλι του.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Καρναβάλι της Κίου που παραδοσιακά συγκεντρώνει κόσμο από όλη την Αργολίδα και το κέφι δεν έχει όρια.
(φωτογραφίες Μαίρη Βρυσούλη)

Περισσότερα Άρθρα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Πέμπτη 23 Απριλίου: για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν (20) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως: (11) στην Αττική, (8) στην Κεντρική Μακεδονία […]

Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον ποδηλάτη

Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον ποδηλάτη Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που το πρωί του Σαββάτου παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε ποδηλάτη στον δρόμο εξόδου της Εθνικής Οδού Λαρίσης – Βόλου προς Περιφερειακό. Ο άτυχος ποδηλάτης, Δημήτρης Παπαχρήστος, 50 ετών, λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», πέθανε ακαριαία από το πολλαπλά τραύματα […]