19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με συμπτώματα κορονοϊού και ο Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν τη γλίτωσα ούτε εγώ»

Πριν λίγες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έκανε το τεστ, είχε βγει αρνητικός.

Το ζευγάρι, παρέμενε από εκείνη την ημέρα σε κατ’ οίκον περιορισμό κρατώντας ο ένας από τον άλλον τις απαραίτητες αποστάσεις. Όμως, όπως φαίνεται, ο Σάκης Τανιμανίδης τελικά δεν τη γλίτωσε και κόλλησε καθώς εμφάνισε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ενός post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 «BAD NEWS: Δεν τη γλίτωσα ούτε εγώ απ’ότι φαίνεται…

GOOD NEWS : Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ όλα τα συμπτώματα (πυρετό, βήχα, ελαφριά δύσπνοια). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς πήραμε το “οκ” για να κινούμαστε επιτέλους ελεύθερα στο σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τα μηνύματα. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά! Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φόβος για το μέλλον…για το ποιά είναι η επόμενη μέρα. “Θα είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, τι θα γίνει με τη δουλειά μου, θα επιβιώσει από αυτή την κρίση η επιχείρησή μου, τι θα γίνει με το σχολείο και τις πανελλήνιες, πότε θα κυκλοφορήσουμε και πάλι ελέυθερα”?

Θέλω όμως να θυμάστε ότι η γη δε θα σταματήσει ποτέ να γυρίζει, κι ότι αργά η γρήγορα η ζωή θα επανέλθει στο κανονικό. Αυτό το PAUSE που πατήσαμε όλοι στην κανονική μας ζωή για αυτό το διάστημα, σαν ταινία που την κόψαμε στη μέση για διάλειμμα, δεν είναι STOP…είναι PAUSE. Και κάποια στιγμή η ταινία θα συνεχίσει κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τη ζήσετε, να την αλλάξετε και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας! “Πότε θα γίνουν αυτά” θα μου πεις? Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΟΣ!  Και για να περιοριστεί ο ιός πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ, όπως ακριβώς λένε οι επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τόσοι επιστήμονες. Είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ζωή στο κανονικό, αλλά και για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους μας.

Μέχρι τότε απολαύστε τον ποιοτικό χρόνο στο σπίτι σας, που τόσο αναπάντεχα κερδίσατε…και όλα θα πάνε καλά!» έγραψε ο παρουσιαστής και συνόδευσε την ανάρτηση του με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Περισσότερα Άρθρα

Επαναλειτουργία ελεγχόμενης στάθμευσης στο Άργος-Νέοι χώροι δωρεάν στάθμευσης για την περίοδο των εορτών

Ελεγχόμενη στάθμευση  «Επαναλειτουργία ελεγχόμενης στάθμευσης-Νέοι χώροι δωρεάν στάθμευσης για την περίοδο των εορτών» Με την έναρξη του εορταστικού ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων τίθεται ξανά σε λειτουργία το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης του Άργους από  την Μεγάλη Δευτέρα 26/4. Δημοτικοί υπάλληλοι, θα ελέγχουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα όπως προβλέπεται, με το γνωστό σύστημα […]

Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από τον Άλιμο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 13χρονου από την  περιοχή του Αλίμου. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα ίχνη του  Αλέξανδρου Δ. χάθηκαν στις 19 Νοεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Στις 19/11/21, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αλίμου, ο Αλέξανδρος Δ., 13 ετών.  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την […]