22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με την ίδια λαβίδα κοινώνησα εγώ και ασθενείς με κορωνοϊό δήλωσε ιερέας απο το Αγρίνιο!


Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με το κήρυγμα ιερέα από το Αγρίνιο στην εορτή των Θεοφανείων, ο οποίος ισχυρίζεται ότι… έκανε το δικό του τεστ για να διαπιστώσει αν κολλάει ο κορωνοϊός με τη λαβίδα της θείας κοινωνίας.

Ολα αυτά την ώρα που η πανδημία καλπάζει και η ανάγκη τήρησης των μέτρων είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας στο κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Φώτων- που τελέστηκε με περιορισμένο αριθμό εντός του Ναού και πολλούς πιστούς εξωτερικά, σύμφωνα με το agrinionews- αλλά μεταδόθηκε ζωντανά και έχει αναρτηθεί στο Youtube περιέγραψε το δικό του, όπως ισχυρίστηκε, «πείραμα», για να αναδείξει ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία.
Αποφάσισε ακολούθως-αν και δεν είχε σύμπτωμα- να υποβληθεί σε τεστ το αποτέλεσμα του οποίου υπήρξε αρνητικό.

Σε άλλο σημείο του κηρύγματός του ανέφερε ακόμη «αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια», με τον ιερέα να καταλήγει «πως πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄ όλα να έχουμε το Χριστό».

YouTube player

Πηγη:iefimerida.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ποιμαντικές συστάσεις για το Άγιο Δωδεκαήμερο

Προς τους ευλαβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος                                                                       Αγαπητοί αδελφοί, Είναι γνωστό πλέον σε όλους μας ότι περνάμε μια πρωτόγνωρη κρίση με την επέλευση του COVID-19. Τίποτα δεν θυμίζει τα περσινά Χριστούγεννα. Όλα είναι διαφορετικά. Ο αόρατος ιός γυρίζει παντού, εμπαίζει και διαλύει τις βεβαιότητες, τα σχέδια, τα προγράμματά μας. Σκορπάει τον φόβο, τον πόνο […]

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δίπλα στους δημότες

Με αίσθημα αλληλεγγύης και με ανεπτυγμένη αίσθηση καθήκοντος προς τις ευάλωτες ομάδες, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, από αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και για όλη την περίοδο που θα είναι σε εφαρμογή τα περιοριστικά μέτρα. Πιο […]