19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με 45άρι όπλο δολοφονήθηκε ο άνδρας στο Μοσχάτο – Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Ένα 45αρι όπλο χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση του 48χρονου στο Μοσχάτο τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περισυνέλεξαν πέντε κάλυκες από το όπλο του δράστη, τους οποίους θα μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του θύματος, ενώ η αυτοψία του χώρου ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος φέρεται να ασχολείτο με πολεμικές τέχνες και ήταν διαζευγμένος, ενώ υπήρχε και καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά του πρόσωπα αλλά και από ανθρώπους από το επαγγελματικό του περιβάλλον αναζητώντας τυχόν διαφορές που μπορεί να είχε.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι φέρεται να είχε κάποιον περιφερειακό ρόλο σε υποθέσεις νύχτας, χωρίς όμως να είναι κάποιο σημαντικό στέλεχος. Είμαστε όμως σε πρώιμο στάδιο ερευνών και όλα θα ερευνηθούν» έλεγε αξιωματικός της Ασφάλειας που ασχολείται με την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας

Η 28η Ιουλίου έχει καθιερωθεί από το 2004 ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας με πρωτοβουλία της Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις ιογενείς ηπατίτιδες, η ενημέρωση για τους τρόπους μετάδοσης, πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας των ατόμων που έχουν προσβληθεί αλλά και η ευαισθητοποίηση των […]

Ιερώνυμος: Όχι μόνο να πάμε, αλλά να τρέξουμε να εμβολιαστούμε και να εμπιστευτούμε τους ειδικούς

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού «σαν τείχος προστασίας», εξέφρασε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μάλιστα, τόνισε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες, πρέπει να τρέξουμε για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε». Επιπλέον, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος εξήγησε, ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο […]