21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μητροπολίτης Αργολίδας στον Realfm 97,8: Άνθρωποι ξένοι έχοντας ζήσει μία τραγωδία ήρθαν στην πόρτα μας – Δεν μπορώ ως χριστιανός να κλείσω τα μάτια μου (ηχητικό)

 

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος πραγματοποίησε επίσκεψη σε ξενοδοχεία της περιοχής που φιλοξενούνται πρόσφυγες από το Αφγανιστάν.

 

  “Ήταν ότι πιο φυσικό μπορούσα να κάνω. Έμαθα ότι ήρθαν κάποιοι άνθρωποι – πρόσφυγες ή μετανάστες, δεν με ενδιαφέρει τι είναι – στην περιοχή μας και θεώρησα καλό όπως και τις άλλες φορές που έχουν έρθει να πάω να τους επισκεφτώ”, είπε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μιλώντας στον Realfm 97,8 και πρόσθεσε:

“Δεν θίγω το θέμα το μεταναστευτικό, αυτό είναι θέμα της Πολιτείας, ούτε παίρνω θέση σε αυτό το θέμα. Παίρνω θέση σαν Επίσκοπος σε μία περιοχή που κάποιοι άνθρωποι ξένοι, φοβισμένοι, τρομαγμένοι, έχοντας ζήσει μία τραγωδία ήρθαν στην πόρτα μας. Δεν μπορώ ως χριστιανός και ως Επίσκοπος να κλείσω τα μάτια μου”.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Περισσότερα Άρθρα

Τάσος Χρόνης: Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε παρόντες

Δυστυχώς ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών είναι για όλους μας μια εμπειρία η οποία θέλει ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα! Να είστε σίγουροι ότι ο Δήμος Επιδαύρου, ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των τοπικών, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και φυσικά οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την κατάσταση και είμαστε δίπλα […]

Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου: Να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί ο κλάδος σε αφανισμό

Η Εστίαση για άλλη μια φορά έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τελευταίων εξελίξεων και παρόλο που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και που ακόμα περιμένει τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση στους βασικούς πυλώνες στήριξης ( Επιδότηση Ασφαλιστικών Εισφορών, Μονοψήφιο συντελεστή ΦΠΑ κ.α), ακούγεται ότι θα θεσπιστεί ωράριο μέχρι τις 23:00 σε […]