17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μια γροθιά Δήμος και φορείς για την προάσπιση της δημόσιας υγείας στο Ναύπλιο

Ομόφωνα οι φορείς του Ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου αγκάλιασαν την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, για διερεύνηση στο αν έχει αποδώσει τόσα χρόνια η σύνδεση των δύο Νοσοκομείων  και να καταθέσουν προτάσεις για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας.

Όλοι οι φορείς υπογράμμισαν ότι πίσω από τον κίνδυνο κλεισίματος των ΤΕΠ, βρίσκεται η πολιτική βούληση για μείωση των κονδυλίων για την υγεία και σταδιακή υποβάθμιση του νοσοκομείου Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων , αφού χαρακτήρισε αόριστες τις απαντήσεις που δόθηκαν μέχρι σήμερα, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αξιολογήσουν την μέχρι σήμερα πορεία του μοντέλου διασύνδεσης των δύο Νοσοκομείων. Όπως είπε ο κ. Κωστούρος «φαίνεται πως υπάρχει σχεδιασμός που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Πέρα από αυτό εμάς μας ενδιαφέρει η βιωσιμότητα της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου.

Η αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων δείχνει πλέον πως αποτελεί λύση για την βιωσιμότητα της λειτουργίας της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου».

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ

Η 21 Σεπτεμβρίου, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη ομώνυμη νόσο, αλλά και την αφύπνιση και ενεργοποίηση της Πολιτείας. Η νόσος Αλτσχάιμερ είναι η πιο συχνή μορφή άνοιας και αποτελεί μείζον ιατρικό, κοινωνικό και οικονομοτεχνικό πρόβλημα για τις ανεπτυγμένες κοινωνίες με μεγάλο προσδόκιμο επιβίωσης. Ο όρος «άνοια» […]

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου;

ΚΡΙΟΣ Σήμερα προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές σου και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου, χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικά στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. ΤΑΥΡΟΣ […]