19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μια μοναδική συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη

Στο «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2019» που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η ΚΕΔΑΜ, στις 27 Ιουλίου στη ΝΕΑ ΚΙΟ στο παλιό εργοστάσιο Πελαργός και ώρα 21:00 θα γίνει Συναυλία με το Γιάννη Χαρούλη στο πλαίσιο της 4ης Λελέκιος Φιέστα.

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε.. με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Λευτέρης Ανδριώτης / Λύρα
Μιχάλης Καλκάνης / Κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης / Κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς / Ηλεκτρική Κιθάρα
Πάνος Τόλιος / Κρουστά
Mark Nieuwenhuis / Τρομπέτα

Ελάτε να ζήσουμε από κοντά μια νύχτα μαγική από αυτές που πάντοτε καταλήγουν σε ένα μεγάλο ξεφάντωμα, μια τεράστια γιορτή και … πάντοτε soldout!

Την βραδιά ανοίγουν τα καταπληκτικά Kadinelia. Αυτά τα υπέροχα ταξιδιάρικα πουλιά, μας συστήνουν το ιδιαίτερο πολύγλωσσο μουσικό τους πείραμα- μια ωδή στην απόλυτη ελευθερία και τον έρωτα – μέσα από τσιγγάνικους, κάντρι, μπλούζ, funk αλλά και νησιώτικους ρυθμούς!

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ

Πέτρος Διολίτσης

Περισσότερα Άρθρα

Ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στην Τρίπολη

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας διοργανώνει, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 16:30, ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21 (είσοδος από 25ης Μαρτίου). H ημερίδα θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από το Facebook: Επιμελητήριο Αρκαδίας και το κανάλι του Επιμελητηρίου στο […]

Απόλυτη νομιμότητα στις διαδικασίες του Δήμου Ναυπλιέων εξασφαλίζει τη διαφάνεια

Ο Δήμος Ναυπλιέων με τις συναρμόδιες υπηρεσίες του, όσον αφορά αναθέσεις έργων, ενεργεί στα πλαίσια νομιμότητας και διαφάνειας και εφαρμόζει απαρέγκλιτα τις νομοθετικές και υπουργικές αποφάσεις για απευθείας αναθέσεις και ανοικτές διαδικασίες (διαγωνισμούς). Συγκεκριμένα στις απευθείας αναθέσεις εκτέλεσης έργου και προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση καλείται ο ανάδοχος να προσκομίζει φορολογική Ενημερότητα, Ασφαλιστική  Ενημερότητα, αντίγραφο […]