15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μικροί…Αϊνστάιν στο Λυγουριό

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού σχολείου Λυγουριού , συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στο νέο πρωτότυπο διαγωνισμό Μαθηματικών «Πυθαγόρας» , στις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Θερμά συγχαρητήρια στον Οδυσσέα και στην Μαρίνα – Ελπίδα της Ε’ Τάξης του σχολείου μας , για τη διάκρισή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Πυθαγόρας», σύμφωνα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, συνέχιση των προσπαθειών τους στον μαθησιακό στίβο , κατάκτηση πολλών επαίνων και διακρίσεων στο μέλλον.

Περισσότερα Άρθρα

Φεστιβάλ “Ανάπλεια 2020”: Το “Κόκκινο ποτάμι” βραβεύθηκε στο Ναύπλιο

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και παρά την πανδημία, ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Ανάπλεια», από την Πέμπτη 6 μέχρι έως και την Κυριακή 9 Αυγούστου. Τα φετινά «Ανάπλεια» είναι αφιερωμένα στον Πόντο. Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται στις τρεις πιο ιστορικές πλατείες του Ναυπλίου, […]

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022»

Για πέντε ημέρες η Αργολίδα έγινε το επίκεντρο της επιχειρηματικότητας φιλοξενώντας στο κτήριο Φραγκίστα στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών την  σημαντικότερη εκθεσιακή δραστηριότητα της Πελοποννήσου, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022. Σκοπός της φετινής διοργάνωσης ήταν η στήριξη της επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη της καινοτομίας και η αύξηση της εξωστρέφειας […]