13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μοριακά τεστ ανίχνευσης COVID-19 στην Ερμιονίδα

Σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου διενεργήθηκαν μοριακά τεστ ανίχνευσης για τον covid 19 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας στην Αργολίδα, το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, σε 11 εκπαιδευτικούς που διαμένουν στην περιοχή.

Επίσης διενεργήθηκαν 85 μοριακά τεστ από κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας στην είσοδο του Κρανιδίου σε διερχόμενους οδηγούς που το επιθυμούσαν αλλά και σε 11 αστυνομικούς υπαλλήλους.

Τα συνολικά αποτελέσματα των τεστ θα γίνουν γνωστά σε 72 ώρες.

Την δράση οργάνωσε Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας σε συνεργασία με την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας κ. Νέλλα Αικατερίνη, Πνευμονολόγο Ν.Μ. Ναυπλίου, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Εορτασμός του Βυζαντινού Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πισίων (Μάη Θανάσης Πισίων)

Την 1η Μαΐου 2023 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, περί ώρας 19.30. Την 2η Μαΐου 2023, ημέρα ΤΡΙΤΗ κατά την οποία εορτάζει ο Βυζαντινός Ιερός Ναός -ημέρα ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Αθανασίου Αλεξανδρείας- θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά αρτοκλασίας, περί ώρας 7:30 π.μ.