13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου: “Θεατρικό παιχνίδι ενηλίκων” κάθε Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου

Σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου η πλατφόρμα προγραμμάτων προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης _bet² // boost esteem through theater παρουσιάζει το νέο της project για ενήλικες!!

Με πυξίδα την βιωματική εμπειρία, τις θεατρικές τεχνικές, τις στρατηγικές μη τυπικής εκπαίδευσης και φυσικά το παιχνίδι γεφυρώνεται το κενό μεταξύ του πού βρίσκομαι και του πού θέλω να βρεθώ!

Παίξε μαζί μας και μάθε πώς μπορείς με μικρές καθημερινές αλλαγές να φέρεις μεγάλες βελτιώσεις στην επικοινωνία, στην παραγωγικότητα και στην αποτελεσματικότητα σου.

-έναρξη εργαστηρίου_ 29/10/20
-υπεύθυνη εργαστηρίου_ Μάρα Καλαντζή
-διάρκεια_ 90′ (21.00-22.30)
-οι θέσεις είναι περιορισμένες

*οι συναντήσεις της ομάδας δεν αποσκοπούν στην δημιουργία κάποιας θεατρικής παράστασης

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήρια από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας για τον θάνατο του Δημητρίου Μαντά

Με βαθύτατη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Μαντά Δημητρίου, πρώην Διευθυντή ΩΡΛ τμήματος της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Με εκτίμηση, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ

Μεταναστευτικό: Δείτε LIVE εικόνα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές, έκλεισε και στους Κήπους

  Syrian refugees cross Turkey-Greece border en route to Europe following the death of 33 Turkish soldiers in Idlib Syrian refugees cross Turkey-Greece border en route to Europe following the death of 33 Turkish soldiers in IdlibMORE: https://on.rt.com/absw Gepostet von RT am Freitag, 28. Februar 2020