18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μπάσκετ: Οι αγώνες του Οίακα και των Δαναών

Το 2 στα 2 πέτυχε την περασμένη Κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Οίακα που επικράτησε του Αιγέα Χίου με σκορ 67- 58 στην παράταση. .Μετά το μεγάλο αποτέλεσμα της πρεμιέρας επί του Φοίνικα Πειραιά τα κορίτσια πέτυχαν ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α2.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου ο Οίακας υποδέχεται στην τρίτη αγωνιστική τον Ατρόμητο Πειραιώς, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών οι Δαναοί φιλοξενούν τον Θησέα Παναγιούδας από το νησί της Λέσβου. Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στο κλειστό γήπεδο Άργους και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν, αφού προέρχονται από δύο ήττες στους πρώτους αγώνες αντιστοίχως.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (1ος Όμιλος)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΔΑΚ Ναυπλίου, 13:00

Οίαξ Ναυπλίου ΑΟ – Ατρόμητος Πειραιά ΕΣΗ

Κωστής-Τσουρή (Πετρόπουλος)

ΔΑΚ Τρίπολης, 13:00

ΓΕ Άμιλλα 2000 – ΓΑΣ Εύνικος

Κουτσοδήμος-Μπαβέλλας (Γιαλικάρης)

ΔΑΚ Άργους, 12:00

ΑΟ Άργους Οι Δαναοί – ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας

Περδετζόγλου-Μπαράκου (Τρίγκα)

Ά Ηλιούπολης, 13:00

ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΕΠΣ Άρις Καλαμάτας

Λιαρομάτης-Πλέγας (Σαμαρτζή)

Παν. Σαλπέας, 13:00

ΑΦΜΣ Φοίνιξ Πειραιά – ΑΣ Αιγέας Χίου

Μαρουδιάς-Τσατταλιού (Μπουρνάς)

 

Η ανδρική ομάδα του Οίακα έχει ρεπό καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας του Σαββάτου λόγω κρουσμάτων covid της αντίπαλης ομάδας του Τρίτωνα.
Η αναμέτρηση ορίστηκε για Τετάρτη 18/11/20.
Επόμενος αγώνας στο Ναύπλιο και πάλι στις 7/11 με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Περισσότερα Άρθρα

Στη Μεσσηνία ο Ρονάλντο

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε την Μεσσηνία για να κάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Nations League με την Πορτογαλία, έφθασε μετά τις 5 το απόγευμα με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο κατευθύνθηκε σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της […]

Γίνονται σήμερα… Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη” σας προσκαλεί σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας (Κορίνθου 23, Άργος) με θέμα: «Ογκολογικές θεραπείες και δέρμα». Το θέμα θα αναπτύξει η κ. Βίκυ Νικολάου, επίκουρη καθηγήτρια 1ης Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ, […]