17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μπαράζ δηλητηριάσεων με φόλες και πολλά νεκρά ζώα στην περιοχή του Αυλώνα

Κάποιος εγκληματίας έχει βαλθεί να εξοντώσει τα ζώα, αδέσποτα και μη, στην περιοχή του Αυλώνα, και έχει ρίξει σε πολλά σημεία φόλες.

Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, τα ζώα, σκύλοι και γάτες, που έχουν εντοπιστεί νεκρά, υπερβαίνουν τα δέκα, ενώ κάποια από αυτά είχαν ιδιοκτήτη.

Η αστυνομία είναι ενήμερη και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη.

Κάτοικοι τράβηξαν κι έστειλαν τις παρακάτω εικόνες με ένα σκυλάκι το οποίο έφαγε φόλα. Τις δημοσιεύουμε με μόνο σκοπό να καταδείξουμε τη φρίκη και τον μαρτυρικό θάνατο στον οποίο υποβάλλονται τα ζώα εξαιτίας αρρωστημένων ανθρώπινων μυαλών.

Ωστόσο το θετικό μήνυμα είναι ότι χάρη σε μια ευαισθητοποιημένη φιλόζωη που μετέφερε το ζώο στον κτηνίατρο εγκαίρως, ο συγκεκριμένος σκύλος έζησε! Η φιλόζωη τον υιοθέτησε και τον ονόμασε Lucky (σ.σ. τυχερός).

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Περισσότερα Άρθρα

Δεν έκανε ο Δ.Σφυρής την καταγγελία

Οφείλοντας να διορθώσουμε και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, η καταγγελία δεν έγινε από τον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή ,αλλά από ιδιοκτήτη παρακείμενου τμήματος που γινόταν η μεταφόρτωση των απορριμμάτων .Το μπέρδεμα έγινε λόγω της καταγγελίας του Δημάρχου όπως δηλώνει ο ίδιος σε βίντεο πως βιντεοσκοπούσε ο πρώην δήμαρχος την μεταφόρτωση κι εμείς παρερμηνεύσαμε..

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Κανονισμού Λειτουργίας του (ΦΕΚ 2938/17.7.2020 τ.Β’), θα πραγματοποιηθεί την 14η Μαρτίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης», για τη λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα: Η Εθνική τραγωδία στα Τέμπη – Πολιτικές ευθύνες. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  […]