17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με τη σύλληψη Έλληνα στρατιωτικού στον Έβρο

Στη σύλληψη ενός Έλληνα στρατιωτικού και ενός Άγγλου πολίτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μέλος της ΜΚΟ «Refugees Support» προχώρησαν χθες αστυνομικοί στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες βρίσκονταν σε Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως και κατηγορούνται ότι φωτογράφιζαν την περιοχή. Ο 29χρονος, Έλληνας αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού, υπηρετεί στο 3 ο ΤΕΑΣ, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τους δυο άντρες εντόπισαν από το παρατηρητήριο να κινούνται στην περιοχή και ειδοποίησαν την αστυνομία. Σε έλεγχο που τους έκαναν διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή τους είχαν φωτογραφική μηχανή, με την οποία είχαν φωτογραφίσει περάσματα από τον Έβρο, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ναρκοπέδια.

Ο 29χρονος, Έλληνας αρχιλοχίας, φορούσε πολιτικά και δεν αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Κατά πληροφορίες ο ένας από τους δυο ισχυρίστηκε ότι βρέθηκαν στην περιοχή για τουρισμό.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Ψυχοσάββατο σήμερα

Δύο Ψυχοσάββατα, κάθε χρόνο, οι πιστοί τιμούν τα προσφιλή τους πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή με μνημόσυνα στις εκκλησίες, τρισάγια στους τάφους, μοίρασμα κολλύβων και ελεημοσύνες στους φτωχούς. Αν και όλα τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στις ψυχές, τα δύο συγκεκριμένα γίνονται και οι παραπάνω τελετές, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν και τρία ακόμα «ανεπίσημα» Ψυχοσάββατα. Παλαιότερα […]

Μασσαλία: Εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό – Τουλάχιστον 14 τραυματίες

Τουλάχιστον δεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό στη Μασσαλία.  Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του ατυχήματος, καθώς και για την κατάσταση των τραυματιών. ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ