18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέα Κίος: Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις κατά της παραβατικότητας των ρομά

Με την παρουσία πολλών κατοίκων της Νέας Κίου και όλων των εκλεγμένων εκπροσώπων στα τοπικά συμβούλια και στο Δήμο Άργους Μυκηνών βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πνευματικό Κέντρο, η ανοιχτή συνεδρίαση του συμβουλίου της κωμόπολης με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νίκος Σαρηγιάννης, ενημέρωσε τους κατοίκους για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει είτε από τον Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο είτε από το τοπικό συμβούλιο. Υπενθύμισε παράλληλα ότι έχει στείλει έγγραφο με το οποίο ζητάει να ενημερώσουν όσοι από τους κατοίκους έχουν καταπατηθεί τα χωράφια τους ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι αγοραπωλησίες με τους ρομά.

Επίσης έχει ζητήσει όσοι έχουν πέσει θύματα κλοπών να σπεύσουν να το δηλώσουν προκειμένου όλοι αυτοί οι φάκελλοι να παραδοθούν  στους αρμόδιους φορείς: “Είμαστε έτοιμοι για κινητοποιήσεις έξω όμως από τα Δικαστήρια όπου είναι οι αρμόδιοι. Δεν κλείνουμε τις γέφυρες και τους δρόμους”, επεσήμανε ο κ.Σαρηγιάννης. 

Η ανοιχτή συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μια βραδιά αφιερωμένη στο ποιητικό και λογοτεχνικό έργο της Ελένης Τσίγκα – Νάσαινα

Ο Δήμος Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) και τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στο ποιητικό και συγγραφικό έργο της Ελένης Τσίγκα – Νάσαινα, το Σαββάτο14 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο. Στην εκδήλωση θα […]

Υποψήφιος με τη “Δυνατή Ερμιονίδα” ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας Γιώργος Πιτσάς

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες… Το 2019, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση συμμετείχα στις Δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά, όπου και εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος. Η πορεία του αείμνηστου πατέρα μου, Κοσμά Πιτσά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι γνωστή σε όλους σας και αυτή ήταν για μένα και η αφορμή που με ώθησε να βαδίσω στον δρόμο της προσφοράς […]