19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νέα συσκευασία από την Οικογένεια Χριστοδούλου

Η Οικογένεια Χριστοδούλου, το brand που έχει συνδέσει το όνομα και την ιστορία του με χυμούς υψηλής διατροφικής αξίας από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, ανανέωσε τη συσκευασία του.

Η νέα επικοινωνία με κεντρικό μήνυμα «νέα συσκευασία…. ποιότητα ολοφάνερη», αναδεικνύει την ποιότητα των χυμών ψυγείου Οικογένεια Χριστοδούλου, που κυκλοφορούν σε 9 μοναδικές γεύσεις χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το καπάκι συνεχίζει να φέρει τη λέξη «χυμός» γραμμένη σε σύστημα Braille, καθώς η Οικογένεια Χριστοδούλου παραμένει φιλική προς τα άτομα με προβλήματα όρασης και σταθερά προσανατολισμένη στις αρχές της ΕΚΕ.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (16.4.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   Συνελήφθησαν δύο […]

Τέλος το TikTok και WeChat στις ΗΠΑ: Με διάταγμα απαγορεύεται το «κατέβασμά» τους

Το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει διάταγμα που θα απαγορεύει σε πολίτες στις ΗΠΑ να… κατεβάζουν την κινεζική εφαρμογή μηνυμάτων WeChat και τη εφαρμογή διαμοιρασμού βίντεο TikTok από τις 20 Σεπτεμβρίου. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η απαγόρευση για νέα downloads του TikTok στις ΗΠΑ μπορεί και πάλι να ανακληθεί από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ […]