15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέα σύλληψη γιαγιάς σε λαϊκή αγορά – Πουλούσε χόρτα χωρίς άδεια (video)

Η είδηση από την Κατερίνη για μια γιαγιά που συνελήφθη επειδή πουλούσε χωρίς άδεια χόρτα, προκαλεί συζητήσεις. Πρόκειται για μια 80χρονη που πιάστηκε στις παρυφές μιας λαϊκής αγοράς της πόλης και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Η σύλληψη έγινε πριν από λίγο διάστημα. Όπως συνέβη και στην 90χρονη με τα τερλίκια, που συνελήφθη σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης, της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ της ήρθε και κλήση για το δικαστήριο, το οποίο θα εκδικαστεί τον προσεχή Ιούνιο.

Αυτό το οποίο λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, από ό,τι ορίζει ο νόμος. Κλήθηκαν να πάνε στο σημείο και όπως λένε ήταν αναγκασμένοι να συλλάβουν τη γριούλα και να την οδηγήσουν σε αστυνομικό τμήμα για τα προβλεπόμενα από το νόμο.

ΠΗΓΗ: open

Περισσότερα Άρθρα

Δράσεις της 1η ΤΟΜΥ Άργους το σχολικό έτος 2018-2019

Η 1η ΤΟΜΥ Άργους  μετά από ένα χρόνο συνεχόμενης συνεργασίας με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Άργους-Μυκηνών και πιο συγκεκριμένα (ΚΔΑΠ) Παιδική Πολιτεία, (ΚΔΑΠ) Νοτίου Άργους και (ΚΔΑΠ) Νέας Κίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. κ.Διολίτση και τις διευθύντριες των ΚΔΑΠ κ.Κούλη, κ.Λαλουκιώτη, κ.Δαρειώτη για την αποτελεσματική τους συνεργασία το συνεχές και έντονο ενδιαφέρον στις […]

Ο Δήμος Ναυπλιέων για την Τρίτη Ηλικία

Ο Δήμος Ναυπλιέων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η του Δήμου εκδηλώσεις προς τιμήν τους. Συγκεκριμένα: Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου ( Κ.Α.Π.Η. ) και ώρα 7:00 το πρωί θα τελεσθεί λειτουργία μετά αρτοκλασίας . Το Σάββατο 30 […]