18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέα τμήματα στον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της, ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τόσο τον Ιούνιο όσο και τον Ιούλιο με νέα τμήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

«Το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα και ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει δυναμικά τις προπονήσεις του, για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του και για τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο.
Η ατέρμονη επιθυμία σας για γνώση και ψυχαγωγία στο άθλημα του τένις αποτελεί ενθουσιασμό και υποχρέωση της προπονητικής μας ομάδας.
Νέα τμήματα αρχαρίων, τόσο ανηλίκων (3,5-18 ετών) όσο και ενηλίκων εμπλούτισαν το ημερήσιο πρόγραμμα της ΑΕΚ και ευθυγραμμίστηκαν με τα υπόλοιπα τμήματα (πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά αλλά και βραδινά), φυσικά τηρουμένων όλων των υγειονομικών οδηγιών και πρωτοκόλλων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στην γραμματεία του ομίλου, στο δημοτικό στάδιο Τρίπολης από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ ή καλέστε μας στο 6972694448.
Η ανανεωμένη προπονητική μας ομάδα είναι έτοιμη να σας εκπλήξει και να σας δώσει όλα εκείνα τα εχέγγυα που χρειάζεστε για να γνωρίσετε και να αγαπήσετε το άθλημα της αντισφαίρισης».

Περισσότερα Άρθρα

Έφυγε από την ζωή ο ιδιοκτήτης της extrafruit Στέλιος Λυκοσκούφης

Πέθανε ο Κώστας Παπαθεοδώρου

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αργολίδας, από την είδηση της απώλειας του γιατρού Κώστα Παπαθεοδώρου. Ο Κώστας Παπαθεοδώρου ήταν γνωστός νευρολόγος – ψυχίατρος στην Αργολίδα και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 χρονών σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, ύστερα από μάχη που έδινε για την υγεία του. Διατέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του […]

Επίδομα «ανάσα» 720 ευρώ -Ποιοι θα το πάρουν

Όσοι έχουν 60 ένσημα μέσα στο έτος που έγινε η απόλυσή τους και εφόσον δεν είναι λήπτες τακτικής επιδότησης ανεργίας, μπορούν να λάβουν τρίμηνο βοήθημα. Αυτό καταβάλλεται τρεις φορές το χρόνο και το συγκεκριμένο ποσό φθάνει τα 240 ευρώ τη φορά και συνολικά 720 ευρώ. Οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει στην ασφάλιση ανεργίας […]